11 mai 2024
Meseria de poliţist, promovată la Târgovişte

Meseria de poliţist, promovată la Târgovişte

FII TU EROUL DIN SPATELE UNIFORMEI DE POLIȚIST!

Astăzi, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat activități în scopul promovării meseriei de polițist.

În cadrul activității au fost angrenați polițiști de la structurile de prevenire a criminalității, resurse umane, pregătire profesională, siguranță școlară, criminalistică, rutieră și luptători din cadrul serviciului pentru acțiuni speciale, care au prezentat tehnica din dotare, au răspuns la întrebările persoanelor interesate cu privire la această profesie și le-au împărtășit propriile experiențe privind încadrarea în acest sistem.

Totodată, polițiștii le-au adus la cunoștință faptul că documentele necesare înscrierii se trimit, exclusiv în format electronic, pe adresa de e-mail a unității, respectiv resurseumane@db.politiaromana.ro, până la data de 05 noiembrie a.c., inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Mai multe informații despre condițiile de recrutare, modelele documentelor și despre alte neclarități referitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, pot fi accesate gratuit pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, la secțiunea ”Carieră – Admitere 2023”.

De asemenea, pentru detalii referitoare la sesiunea de recrutare la nivel național, accesați gratuit link-ul https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial