26 aprilie 2024

Târgovişte – Intrare GRATUITĂ la Muzeul Poliţiei Române!

www.mariusbuga.ro_images_muzeupolCOMUNICAT DE PRESĂ

Calendarul activităţilor dedicate Zilei Poliţiei Române

În perioada 16-26 martie a.c., Muzeul Poliţiei Române va fi gazda unei expoziţii fotodocumentare intitulată „ Tradiţie şi educaţie în Ministerul Afacerilor Interne”.

De asemenea, în perioada 21-25 martie a.c., vizita la Muzeul Poliţiei Române va fi gratuită pentru toţi cetăţenii.

La data de 24 martie a.c., în intervalul orar 10:00-15:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa îşi deschide porţile pentru elevii interesaţi să descopere tainele muncii de poliţie.

Totodată, poliţiştii vor fi mai aproape de cetăţeni în zilele de 23 şi 24 martie 2015, prin organizarea a trei standuri în Piaţa Tricolorului din Târgovişte, unde se vor prezenta informaţii privind oferta educaţională a instituţiilor M.A.I, tehnica şi dotările Serviciului Rutier şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Structura de prevenire a criminalităţii va desfăşura activităţi de informare a cetăţenilor pe linia pregătirii antivictimale şi antiinfracţionale a populaţiei.

Alte două activităţi dedicate Zilei Poliţiei Române vor consta în organizarea ceremoniei de avansare în grad a poliţiştilor şi inaugararea catargului şi ridicarea drapelului la Poliţia Oraşului Răcari.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial