3 mai 2024
Cătălin Olteanu, liderul PC Dâmboviţa – “A ÎNCEPUT SCHIMBAREA!”

Cătălin Olteanu, liderul PC Dâmboviţa – “A ÎNCEPUT SCHIMBAREA!”

“Schimbarea acestui sistem a inceput” este de parere presedintele PC Dambovita, Catalin Olteanu, care si-a exprimat convingerea ca forta USL consta in unitate si in dorinta de a-si pune in practica programele pentru Romania.

“Avem datoria ca noul Guvern şi forţa politică USL să facă ceea ce s-au angajat pentru cetăţenii acestei ţări. Avem datoria să le dăm dreptul românilor în a spera la o viaţă mai bună! Avem datoria să găsim cele mai bune soluţii pentru pensii şi salarii!

Avem aceste angajamente şi trebuie să le respectăm! Avem datoria să continuăm această schimbare!” Liderul conservator a transmis si un mesaj de mobilizare pentru confruntarea electorala care se apropie.

“Am căştigat o bătălie, dar avem în faţă, însă, o bătălie şi mai puternică. PDL trebuie înlăturat din toate structurile statului! Următoarea bătălie pe care trebuie să o căştigăm o reprezintă alegerile loale din 10 iunie. Din acest punct de vedere, nu trebuie să uităm că nu am câştigat războiul.

Trebuie să continuăm să luptăm bătălie cu bătălie şi avem datoria să ne mobilizăm şi mai puternic pentru a schimba cu adevărat acest sistem”, a mai declarat Catalin Olteanu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial