7 mai 2024
Ţuţuianu bagă spaima în unii angajaţi ai CJ Dâmboviţa! AFARĂ cu cei care vin târziu la serviciu şi se plimbă pe scări!

Ţuţuianu bagă spaima în unii angajaţi ai CJ Dâmboviţa! AFARĂ cu cei care vin târziu la serviciu şi se plimbă pe scări!

„Am spus celor care sunt şefi în Consiliului Judeţean că eu nu am să fac nici numiri politice, nici încetări de activitate pe criteriul politic, în schimb am să le fac pe criteriul profesional. Le-am dat termen şi le-am fixat clar obiective, cine nu vine cu soluţii pe domeniul pe care îl gestionează va trebui să plece singur înainte ca să mă exercit eu pe acest subiect.

Am strâns toţi salariaţii din Consiliul Judeţean, obişnuiţi mulţi să vină mai târziu la serviciu, să circule toată ziua prin Consiliu şi pe scări, constatând că nu sunt dedaţi la foarte multă ordine.

Dar voi face şi aici ordine şi cine nu intră într-o logică normală de lucru sigur că va trebui să-şi caute altă soluţie. (…)

Am constatat cu părere de rău şi cu durere că nu există proceduri de lucru foarte bine stabilite şi toată lumea semnează de-a valma şi avize de legalitate şi pentru întocmirea lucrărilor. La un moment dat mi s-au prezentat lucrări fără nici un fel de persoană care ar fi redactat-o”, a mărturisit Adrian Ţuţuianu, şeful CJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial