2 mai 2024
“USR: A trecut o săptămână de când a anunțat control la Poliția din județul Constanța și ministrul Cătălin Predoiu încă tace”

“USR: A trecut o săptămână de când a anunțat control la Poliția din județul Constanța și ministrul Cătălin Predoiu încă tace”

“Comunicat de presă

USR: A trecut o săptămână de când a anunțat control la Poliția din județul Constanța și ministrul Cătălin Predoiu încă tace

USR îi solicită ministrului Afacerilor Interne Cătălin Predoiu să prezinte de urgență concluziile controlului efectuat de Corpul de control la Poliția din județul Constanța și măsurile decise după accidentul de la 2 Mai.

A trecut o săptămână de când a anunțat control la Poliția din județul Constanța și ministrul Cătălin Predoiu încă tace. Colegii lui PNL promiteau că ministrul MAI va prezenta la sfârșitul săptămânii trecute rezultatele controalelor. Nici vorbă!

„Nu doar că încă nu știm oficial de ce polițiștii din Vama Veche l-au lăsat să plece pe tânărul de 19 ani, pe care nu l-au testat pentru consum de droguri, dar nu a fost anunțată nicio sancțiune. Am aflat între timp că cei 4 şefi de poliţie de la Constanţa nu au fost demişi, ci au cerut să fie eliberaţi din funcţie. Pentru a lua primele măsuri, Cătălin Predoiu nu avea nevoie de mai mult de 24 de ore. Îi solicit ministrului Predoiu să prezinte de urgență concluziile controlului efectuat de Corpul de control în județul Constanța și măsurile decise”, spune vicepreședintele USR Stelian Ion.

La fel ca Lucian Bode, Cătălin Predoiu nu face nicio reformă în Poliție și nu îi deranjează cu nimic pe șefii incompetenți și corupți. Faptul că la Constanța au fost sancționați ofițeri din eșalonul 2 sau 3 nu face decât să arate cât de puternic este zidul de protecție ridicat în jurul unor personaje din Poliție. Între timp, victimele reale sunt tot mai multe, oameni care mor cu zile pe stradă”

USR

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial