28 aprilie 2024

Cristi Stan atrage atenţia asupra scandalului de la Aninoasa! “Se urmăreşte exploatarea acestui subiect pe linie politică!”

www.mariusbuga.ro_images_cristis1“Am văzut că se urmăreşte exploatarea acestui subiect pe linie politică, pentru interese personale sau de grup, care nu au nici un fel de legătură cu interesul comunităţii locale.

Nu o să permitem niciodată ca o unitate de importanţa Companiei de Apă să fie preluată prin modalităţi absolut netransparente, prin jocuri de culise sau prin exploatarea degradantă pentru a valorifica politic un subiect a cărui gravitate este excepţională.

În şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal o să solicităm din partea Companiei de Apă să ne prezinte, în termen de 3 zile, un raport complet cu privire la evenimentele legate de acest incident, să ne prezinte fişele de post atât ale personalului de la Laborator, de la Serviciul de Mediu, dar şi fişele de post ale directorilor şi atribuţiunile prevăzute în contractele de mandat, pentru a vedea cu exactitate cine are în atribuţiuni gestionarea unor astfel de situaţii.

Sigur că nu exclud nici posibilitatea, în măsura în care această analiză va dovedi acest lucru, luării unor măsuri pe linia înlocuirii celor din conducerea Companiei de Apă care se fac vinovaţi de această situaţie absolut nedorită şi regretabilă”, spune Cristi Stan, liderul grupului consilierilor PSD, din Consiliul Local Municipal Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial