3 mai 2024

Urziceanca – Contrabanda cu ţigări i-a adus 24 de ore de reţinere!

www.mariusbuga.ro_images_tigariPoliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de contrabandă cu ţigări. În urma percheziţiei efectuate la domiciliul celui în cauză, poliţiştii au descoperit şi ridicat 800 de ţigarete şi bani, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au documentat activitatea infracţională a unui tânăr, de 27 de ani, din localitatea Urziceanca, bănuit că ar fi comercializat ţigări provenite din contrabandă.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

În urma percheziţiei efectuate, poliţiştii au descoperit şi ridicat de la domiciliul acestuia 800 de ţigarete, despre care există suspiciunea rezonabilă că provin din contrabandă şi 26.000 lei, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

La activitate au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial