21 mai 2024
Târgovişte – „Şi tu poţi deveni poliţist”

Târgovişte – „Şi tu poţi deveni poliţist”

tgvpCampania „ Şi tu poţi deveni poliţist”, continuă

Poliţiştii de la Serviciul Resurse Umane şi strucura de prevenire a criminalităţii, au continuat activităţile în cadrul campaniei „ Şi tu poţi deveni poliţişt”.

Astfel, poliţiştii s-au întâlnit cu elevii de la Liceul „ Voievod Mircea” din Târgovişte pentru a-i informa cu privire la modalitatea prin care pot deveni poliţişti, abilităţile unui poliţişti, misiunile la care se participă în această calitate, oportunităţile oferite de statutul de elev/student al unităţilor de învăţământ ale M.A.I., inclusiv cele din punct de vedere social: asigurarea cazării, mesei, echipamentului, asistenţei medicale gratuite şi asigurarea unui loc de muncă sigur după absolvire.

De asemenea, liceenilor li s-au prezentat aspecte despre programa şcolară, dotările instituţiilor de învăţământ, alinierea acestora la standardele U.E., condiţiile de recrutare, înscriere şi admitere.

Totodată, la întâlnire au participat şi poliţişti de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Dâmboviţa, aceştia venind în sprijinul elevilor cu o serie de recomandări pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor din sfera criminalităţii organizate.

Elevii interesaţi de profesia de poliţist au fost încurajaţi să se pregătească din timp pentru o eventuală admitere la una dintre unităţile de învăţământ ale M.A.I..

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial