29 martie 2024
Urban Titu, victorie în fața CS Ștefănești!

Urban Titu, victorie în fața CS Ștefănești!

utitusUrban Titu s-a impus cu scorul de 2-1, în faţa lui CS Ştefăneşti, într-un meci în care a demonstrat maturitate, ambiţie, devotament, dar mai ales caracter.

„Tigrii” lui Rică Neaga au dat tot ce a fost mai bun din ei împotriva ilfovenilor, pentru a arăta că înfrângerea de la Roşiori a reprezentat un simplu accident.

Împinşi de la spate de gustul amar al deplasării teleormănene, componenţii de pe „Orăşenesc” au oferit o adevărată lecţie de fotbal împotriva trupei lui Marin Dună, iar la final şi-au asigurat victoria pe merit.

Pentru a fi siguri că nu vor scăpa din mână vreun punct, jucătorii Urbanului au înclinat rapid terenul, iar în primul sfert de oră al jocului au deschis scorul prin Neguţ (12), când acesta a trimis cu capul, imparabil, sub transversală, pasa de efect al lui Ivaşcu.

Şarjele ofensive ale dâmboviţenilor la poarta ilfoveană au continuat neîncetat şi după modificarea tabelei, dar rând pe rând,  şuturile lui Corbu (19), Ivaşcu (22, 30) şi Petculescu (28, 39) fie au fost oprite prompt de Manciu, fie au ocolit de puţin buturile grupării de lângă Bucureşti.

Mai mult de atât, în finalul primei reprize, arbitrul Ştef a dezvantajat Titu neacordând o lovitură de la 11 metri, la faultul comis în careu de Stoica, din postura de ultim apărător, asupra lui Corbu. Astfel, prima repriză a luat sfârşit cu neşansa Urbanului de a ridica scorul la o diferenţă mai consistentă, dar şi cu replica modestă a adversarului, de a nu trimite nici un şut pe spaţiul porţii lui Iordan.

Ieşirea de la vestiare a dus divizionara C dâmboviţeană să-şi arate din nou colţii. După ce execuţia, cu latul, al lui Ivaşcu a trecut milimetric peste transversală (47), şase minute mai târziu, Petculescu nu l-a mai iertat pe Manciu, şi a înscris fără speranţe la colţul lung, fructificând perfect pasa printre al lui Cârstea.

Dublarea avantajului a dus Urbanul să scadă din turaţie, iar Ştefăneştiul să reducă din diferenţă, prin Marinescu, la intrarea în ultimul sfert de oră al jocului.

La capătul succesului contabilizat cu fosta ocupantă a locului 3, Titu a urcat din nou pe podiumul seriei C3 (locul 2 – provizoriu) şi aşteaptă prima greşeală a celor de la CS Afumaţi, pentru a se instala în fotoliul de lider până la finalul turului de campionat.

Pe de altă parte, prin cucerirea tuturor punctelor cu ilfovenii, Urbanul a ajuns la a şasea victorie din campionat, dar tootdată şi-a arătat încă o dată invincibilitatea pe teren propriu, unde nu a pierdut niciodată.

 

Declaraţii

 

Adrian Neaga – antrenor Urban: „Mulţumesc jucătorilor pentru această victorie importantă. Mă bucur că băieţii au trecut peste accidentul de la Roşiori şi că au arătat din nou spirit de învingători. Este bine că au înţeles faptul că în momentul când ei demonstrează că reprezintă un grup unit sunt imbatabili. Este bine că au revenit cu picioarele pe pâmânt după eşecul de la Roşiori. Caracterul, forţa grupului şi atitudinea au reprezentat armele noastre împotriva Ştefăneştiului. Mă bucur că am cel mai frumos grup de jucători din serie şi sunt foarte încântat că pot să antrenez astfel de caractere. Victoria obţinută cu Ştefăneşti este în totalitate a jucătorilor. Sper ca după acest succes să rămânem la fel, pentru a termina turul de campionat în forţă şi cât mai sus”.

 

Marin Dună – antrenor CS Ştefăneşti: „O înfrângere la limită, dar meritată după aspectul jocului. Am făcut un joc foarte slab şi nu ne-am ridicat niciodată la valoarea adversarului. Am făcut greşeli mari încă din debutul meciului, iar Titu ne-a taxat de fiecare dată. Până când am reuşit să marcăm golul am fost într-o degringoladă totală. Înscrierea golului a reprezentat o răbufnire de orgoliu a unor jucători care au arătat foarte puţin în acest joc. A fost o victorie meritată a Urbanului”.

 

Ionuţ Petculescu – atacant Urban: „Mă bucur foarte mult că am reuşit să câştigăm cu Ştefăneşti, după ce suferisem o înfrângere neaşteptată la Roşiori. Dedicăm această victorie lui Rică (nr. Adrian Neaga), un antrenor care a ştiut să ne mobilezeze la maximum pentru acest meci. Este foarte bine că am urcat din nou pe podium, iar până la finalul turului sunt convins că putem rămâne în primele trei echipe din serie. Mă bucur că am marcat din nou şi sper să o ţin tot aşa şi în meciurile următoare. Dedic această reuşită iubitei mele, care îmi poartă noroc de fiecare dată când intru pe teren”.

 

Cristian Neguţ – mijlocaş Urban : „ Sunt foarte fericit că am reuşit o nouă victorie în campionat, după ce s-a întâmplat la Roşiori. O nouă urcare pe podium reprezintă un vis îndeplinit pentru noi. Sperăm ca prima parte a campionatului să o finalizăm pe unul dintre primele trei locuri ale clasamentului. Mă bucur că am înscris din nou şi că am ajuns unul dintre principalii golgeteri ai echipei. Sper să marchez şi în meciul cu Inter Clinceni, dacă antrenorul va apela la serviciile mele. La Clinceni vom avea un nou joc greu din care sperăm să ne întoarcem cu puncte”.

 

Urban Titu – CS Ştefăneşti   2-1 (1-0)

 

Marcatori: Neguţ (12). Petculescu (53)/ Marinescu (76).

 

Titu: Iordan – Pâslaru, L. Avram, Ştefănescu, Mirescu (90+2 Militaru) – Ivaşcu (78 A. Stan), Dicu – Neguţ (c) (73 Rădescu), Cârstea (83 O. Stan), Corbu – Petculescu. Antrenor: Adrian Neaga

 

Ştefăneşti: Manciu – Voineag, Marinescu, M. Avram (43 Ş. Niculae), Cazacu – I. Niculae, C. Dinu (c), D. Stan (71 Bereşoae), Iancu (54 Stănescu) – Luiceanu (43 Stoica), Ionică. Antrenor: Marin Dună

 

Au arbitrat: Claudiu Ştef (Târgu Mureş) – Claudiu Florea, Şerban State (ambii din Piteşti). Observatori FRF: Constantin Miclea (Buşteni) şi Tudor Negoiţă (Ploieşti).

 

Cartonaşe galbene: Ştefănescu (50), Petculescu (65), Pâslaru (77)/ D. Stan (52).

 

Stadion: „Orăşenesc”. Spectatori: 100.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial