18 aprilie 2024
Urban Titu s-a despărţit de mijlocaşul Marian Cârstea şi de portarul Alexandru Iordan

Urban Titu s-a despărţit de mijlocaşul Marian Cârstea şi de portarul Alexandru Iordan

fotbalistUrban Titu a decis să se despartă de mijlocaşul Marian Cârstea şi de portarul Alexandru Iordan. Încetarea colaborării dintre cei doi jucători şi echipa dâmboviţeană s-a realizat pe cale amiabilă. Transferaţi la Titu vara trecută, de la Atletic Bradu, şi respectiv, Speranţa Cahul, cei doi fotbalişti au ajuns la un acord cu oficialii clubului pentru rezilierea înţelegerilor contractuale.

În prima parte a campionatului, ambii jucători au contribuit din plin la parcursul bun înregistrat de Urban. Marian Cârstea a evoluat pentru Titu în 15 meciuri (13 în campionat şi 2 în Cupa României) şi a bifat 1130 de minute în teren. Din postura de mijlocaş central, fotbalistul de 28 ani a marcat patru goluri (două în Liga a 3-a şi alte două în Cupă), pentru gruparea de pe „Orăşenesc”.

De asemenea, Iordan a apărat buturile echipei din Titu, în prima parte a sezonului, în 13 meciuri (12 în campionat şi o dată în Cupă), acumulând 1160 de minute. ACS Urban le mulţumeşte celor doi pentru activităţile desfăşurate în cadrul clubului şi le doreşte mult succes în carieră.

Gheţu şi Zidăroiu au revenit pe „Orăşenesc”

Pe de altă parte, tot în această dimineaţă, la Urban a revenit la goal-keeperul Gabriel Gheţu, după ce ia expirat împrumutul, de o jumătate de sezon, la Atletic Bradu. De asemenea, o altă revenire este şi cea a fundaşului Marius Zidăroiu, jucător care a evoluat ultima dată la divizionara D, Voinţa Pierşinari. În ceea ce-l priveşte pe „Zidă”, acesta a evoluat foarte bine în amicalul cu Sporting Turnu Măgurele, după ce a fost aruncat în luptă, de Rică Neaga, în partea secundă a meciului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial