27 aprilie 2024
SCANDALOS! Beizadeaua C. Iugulescu risipeşte suspect banii publici!

SCANDALOS! Beizadeaua C. Iugulescu risipeşte suspect banii publici!

❚ 600 de milioane de lei vechi se vor scurge pe final de an pe trasee dubioase, ce ar trebui verificate cu multă atenție ❚

Dacă omul de afaceri Ion Liță, consilier local PD-L, susține că le oferă gratuit cazare baschetbalistelor, înseamnă că toți banii merg către hotelul central, unde sunt cazate pe timp de criză voleibalistele

Bugetul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, condus de beizadeaua C. Iugulescu, a fost suplimentat pe final de an, la ultima rectificare bugetară, cu suma de 650.000 de lei, dintre care 200.000 au mers direct la echipa de baschet feminin. De aici se vor mai desprinde 55.000 de lei pentru serviciile de închiriere imobile pentru cazarea sportivilor, la care mai adăugăm cheltuieli de 5.000 de lei pentru achitarea facturilor de încălzit, iluminat, forță motrică, apă, canal și salubritate din aceste spații. Adică numai puțin de 600 de milioane de lei vechi din banii publici vor fi înghițite pe final de an pentru cazarea sportivilor. Numai cazarea, neincluzând aici cheltuielile ce țin de masă sau altele de gen.

Ceva nu se leagă

Cum la sporturile individuale sunt numai localnici, care nu au nevoie de spații închiriate de club, e limpede că banii merg pentru găzduirea fetelor de la baschet și cele de la volei. Dacă primele locuiesc într-o clădire ce aparține omului de afaceri Ion Liță, printre altele și consilier local PD-L, fetele lui Alexandru Iuhasz sunt cazate la un hotel din buricul târgului. „Nu este normal ca Liță să aprobe bani publici către CSM Târgoviște, care apoi să ajungă la el sub formă de achitare a serviciilor de închiriere imobile”, ne-au șoptit surse din anturajul beizadelei C. Iugulescu. „Nu am solicitat nici un leu chirie pentru cazarea fetelor de la baschet. De fapt, nici nu cred că mai locuiesc la mine, o să verific”, ne-a transmis consilierul Liță.

Luând de bune cele spuse de domnia sa, probabil că toții banii ajung în casieria hotelului unde sunt cazate voleibalistele, cu toate că e greu de crezut. Să nu mai spunem că în vremuri de austeritate bugetară, nu prea se vede bine ca sportivii să fie cazați la stabilimente de lux, amplasate în zone centrale și având prețuri destul de mari. Nu de alta, dar echipa de volei activează în eșalonul doi și ocupă un loc modest, fără șanse reale de promovare în prima divizie. Iarăși e loc de multe speculații, dar cu siguranță sutele de milioane sunt justificate până la ultimul leuț și ajung unde trebuie. Nu-i așa, domnule C. Iugulescu?

Costin Mihai

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial