7 mai 2024
Urban Titu, fără victorie în amicale

Urban Titu, fără victorie în amicale

utitu3Repriza a doua, un blestem pentru Urban

Urban Titu continuă să rămână fără victorie în meciurile amicale din perioada estivală. Gruparea din sudul judeţului a încheiat printr-o înfrângere jocul cu Atletic Bradu, disputat vineri seara, la lumina reflectoarelor, pe terenul adversarului. Echipa lui Adrian Neaga a sperat ca împotriva argeşenilor să obţină primul succes din pregătiri, dar totul s-a năruit în actul secund când gazdele au marcat de trei ori în poarta dâmboviţenilor, prin A. Tănase, Păvăluţă şi Popa.

Pentru Urban, singura reuşită a purtat semnătura lui Corbu, la capătul unei erori a defensivei argeşene. Ca şi în meciurile precedente de pregătire, turaţia Urbanului a scăzut în momentul când pe teren şi-au făcut apariţia jucătorii aflaţi în probe. Pe arena din Bradu, fotbaliştii din Titu au avut posibilitatea de a echilibra scorul de pe tabelă, dar şuturile lui Cârstea, Neguţ şi Butoi, fie au fost parate de Birescu, fie au ocolit spaţiul porţii.

Un alt aspect care s-a văzut în angrenajul Urbanului în disputa cu Atletic a fost şi lipsa unor fotbalişti precum Petculescu, Lică şi Pâslaru, unde toţi au întâmpinat probleme cu accidentările. Conducerea tehnică a Urbanului a transmis la finalul jocului de la Bradu că s-au văzut din nou minusurile unor componenţi din lot. „Un meci de pregătire în care am jucat bine doar 45 de minute. Am fost nevoiţi să pierdem din nou deoarece anumiţi jucători încă nu au înţeles încă mesajul meu în totalitate.

Chiar dacă am pierdut cu Atletic am încredere că la startul campionatului vom arăta cu totul altfel şi rezultatele vor fi unele pozitive. Transmit tuturor suporterilor că atâta timp cât voi fi antrenor la Titu, echipa nu va mai ajunge în zona retrogradării, aşa cum s-a întâmplat în anii precedenţi. Trebuie să mai facem câteva achiziţii pentru a deveni o echipă completă.

Este posibil să mai renunţăm la anumiţi jucători din lot, dacă aceştia nu vor da totul pe teren în meciurile de verificare”, a spus Rică Neaga. Imediat după meci, jucătorii Urbanului au revenit în cantonamentul centralizat de la Baza Sportivă Hagioaica, care se întinde până pe 16 august. Titu va susţine următorul amical, miercuri, împotriva celor de la Muscelul Câmpulung, pe arena din Hagioaica.

 

 

Atletic Bradu – Urban Titu   3-1 (0-0)

 

Marcatori: A. Tănase (47), Păvăluţă (50), Popa (82)/ Corbu (55).

 

Atletic: Birescu – Diţă, Şerban, Şerbănică, A. Tănase – Slavu, Frăsineanu, Păun, Ruţă – Păvăluţă, Ciocotoiu. Au mai jucat: M. Tănase, Popa, Bărbulescu, Gcina. Antrenor: Cornel Frăsineanu.

 

Urban: Iordan – Dicu, Ştefănescu, Butoi, Mirescu – A. Stan, Penescu – Corbu, Cârstea, Rădescu – Neguţ. Au mai jucat: M. Mihai – Ivaşcu, Avram, Constantin, Anghel, Nedelcu, Tudor, Lăcreţeanu, Militaru. Antrenor: Adrian Nega.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial