2 mai 2024
Urban Titu a suferit la Clinceni prima înfrângere din retur

Urban Titu a suferit la Clinceni prima înfrângere din retur

Urban Titu a suferit la Clinceni prima înfrângere din retur şi cea de-a patra din campionat. Pe terenul Interului, dâmboviţenii au avut şansa să scoată cel puţin un rezultat de egalitate, dar din două situaţii clare de gol, Săndulescu nu a reuşit să introducă mingea în poarta ilfoveană.

Fostul fotbalist al lui FCM Târgovişte nu a găsit drumul spre gol şi le-a scos peri albi conducătorilor de la Urban. Ilie Dinu, primarul-finanţator al echipei dâmboviţene, s-a arătat foarte supărat la finalul jocului şi a spus că vina principală a acestui eşec o poartă doar fotbali ştii di Titu.

„Ne-am bătut singuri. Vina acestei înfrângeri o poartă doar jucătorii noştri. Ei sunt singurii cărora le putem reproşa acest eşec. Am avut în două rânduri şansa să marcăm cel puţin un gol, dar nu am reuşit acest lucru. Poate am fi obţinut şi noi un rezultat bun, numai în cazul în care adversarul şi-ar fi băgat mingea în propria poartă. Ne-am meritat soarta”, ne-a declarat Ilie Dinu, care crede că în urma acestui eşec, principala contracandidată, CS Buftea, a luat o opţiune serioasă la promovare.

„După această înfrângere neaşteptată a noastră, Buftea a devenit prima favorită la promovare la finalul campioantului”.

La jocul de la Clinceni a asistat şi Costel Pană, antrenorul lui CS Buftea. Acesta a venit la meci să urmărească formaţia lui Dumitru Dumitriu, viitoarea adversară pe care o va întâlni în campionat.

Ionuț Parghel

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial