10 mai 2024
Urban Titu a ratat meciul cu Turnu Măgurele

Urban Titu a ratat meciul cu Turnu Măgurele

urbanUrban Titu a irosit din nou şansa de a acumula măcar un punct pe „Orăşenesc” în acest an. După remiza înregistrată la Hărman, jucătorii lui Gheorghe Becheanu sperau la un rezultat satisfăcător şi cu Sporting Turnu Măgurele, în etapa a 16-a a campionatului.

Calculele lui Dicu et comp. împotriva teleormănenilor au durat o oră de joc, după care ocupanta locului 5 din serie şi-a arătat superioritatea, intrând în posesia tuturor punctelor.

După un început bun de joc, Titu ar fi putut deschide în două rânduri scorul prin Calofir, dar în prima fază s-a opus Petrescu, iar apoi, şutul său s-a scurs puţin peste transversală.

Replica formaţiei adverse a venit prin Verdeş, care a irosit şi el două oportunităţi de gol. Cu 15 minute înainte de pauză, Titu a lovit în plin adversarul care şi-a propus promovarea în Liga a 2-a, la finalul sezonului. De această dată, Calofir nu a mai ratat ţinta, înscriind un gol de generic în poarta Sportingului, printr-un „trasor” sub transversală, de la 25 de metri. Reuşita „decarului” de la Urban a băgat în corzi adversarul, făcându-l să irosească, în două rânduri prin Mitrea, restabilirea echilibrului pe tabelă.

Aflat într-o formă excelentă de joc, Calofir s-a aflat în finalul reprizei foarte aproape de a reuşi „dubla”, dar execuţia sa, din afara careului a fost reţinută de Petrescu. Reluarea jocului i-a dus pe componenţii Urbanului să ţină de rezultat, iar pe adversari să fie mult mai ofensivi la buturile lui Drăguşin.

După ratarea lui Popa, Turnu Măgurele a restabilit egalitatea prin Stănescu, iar trei minute mai târziu, a preluat conducerea pe tabelă, la capătul reuşitei semnate de Mitrea. În ultima parte a întâlnirii, pentru Titu, Calofir a fost singurul jucător care a mai încercat poarta adversă, dar ţinta a fost ocolită de fiecare dată. Runda viitoare, Urban va evolua împotriva lui FC Voluntari 2, în deplasare.

Urban Titu l-a achiziţionat pe Gabriel Ion

Lotul lui Urban Titu a fost completat cu un nou jucător. Ultima achiziţie făcută de gruparea de pe „Orăşenesc” pentru partea secundă a campionatului a fost Gabriel Ion, jucător ce a evoluat ultima dată la CS Tunari. Cel mai nou component al Urbanului are 19 ani şi evoluează pe postul de mijlocaş central.

Urban Titu – Sporting Turnu Măgurele 1-2 (1-0)

Marcatori: Calofir (30)/ Stănescu (61), Mitrea (64).

Urban: Drăguşin – Moraru (59 Gârniţă), Matei, Vlad, Lupu – Dicu, Năstase (45 Albu), Calofir, Moruz (87 Ghioacă) – Breazu (68 G. Ion), Constantinescu. Antrenori: Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin.

Sporting: Petrescu – Mincă (51 Preda), C. Dinu, Sălcianu, Mitrea – Popa, Pârvu, Ştefan (51 Covalschi), Ungurianu (83 Popescu) – Stănescu (90 David), Verdeş. Antrenor: Dan Oprescu.

Stadion „Orăşenesc”. Spectatori: 120.

Au arbitrat: Mihai Safta (Iordăcheanu) – Ştefan Călăraşu (Câmpina), Constantin Pantilimonescu (Ploieşti). Observatori FRF: Ştefan Poenaru şi Marsilian Mihnea Totan (ambii din Bucureşti).

Cartonaşe galbene: Năstase (17), Moraru (33), Calofir (65), Albu (84), Vlad (85), Drăguşin (90)/ Mitrea (67).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial