3 mai 2024
Campionii Clubului Sportiv Rizea Wushu, medaliaţi de Ziua României!

Campionii Clubului Sportiv Rizea Wushu, medaliaţi de Ziua României!

Şapte sportivi ai Clubului Rizea Wushu din Târgovişte au obţinut rezultate bune, de 1 decembrie, la Campionatul Naţional de Wushu Kung-fu pe sistem full-contact!

Campionatul s-a desfăşurat în sala Antilopa din Bucureşti, chiar de Ziua României.

Merită toată aprecierea:

Seniori: 1.Coman Alexandru – Campion Naţional;

2. Vlad Alexandru – Medaliat cu Bronz

Juniori: 1. Mihaila Adelin – Vice-Campion Naţional

2. Prisiceanu Marius – Vice-Campion Naţional

3. Bucăloiu Emanuel – Medaliat cu Bronz

4. Panturoiu Antonio – Medaliat cu Bronz

5. Visan Ionuţ – Medaliat cu Bronz

“O figură frumoasă au făcut şi cei doi sportivi Theodor Joiţaru şi Silviu Şuţa.

Nu am avut nici un sprijin financiar din partea nimănui, singurii sponsori ai acestor copii fiind părinţii lor, cărora le mulţumesc din suflet!”, a declarat maestrul Titel Rizea pentru MariusBUGA.ro.

An de an, Clubul Sportiv Rizea Wushu a înregistrat rezultate remarcabile, noi şi noi campioni naţionali, reprezentând Târgoviştea şi Dambovita cu cinste!

În 2013, Capitala va fi gazda Campionatului European de Wushu, un eveniment major de la care vă vom aduce veşti prin intermediul reprezentanţilor Clublui Rizea Wushu.

“În luna februarie vom participa la Campionatul Naţional de Wushu kung-fu pe sistem light – contact. Sper să mergem cu un număr cât mai mare de copii.

În cadrul clubului sunt legitimaţi sportivi cu vârste cuprinse între 6-14 ani; 15-18 ani si 18-35 ani”, ne-a mai precizat Titel Rizea.

Titel Rizea este subofiter in cadrul Jandarmeriei Romane şi conduce activităţile sportive în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa.

“Vreau să mulţumesc pentru sprijinul acordat domnului Inspector Şef GAVRILĂ COSTEL. Întotdeauna am fost pe podium atât ca sportiv cât şi ca profesor-antrenor şi am făcut o imagine frumoasă Jandarmeriei Române! Multumesc frumos şi ţie, Marius Buga, pentru respectul faţă de spiritul artelor marţiale!”, a adăugat Titel Rizea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial