2 mai 2024
Urban Titu, 2 la 0 cu FC Academica Pitești

Urban Titu, 2 la 0 cu FC Academica Pitești

utiUrban Titu a încheiat printr-o înfrângere meciul amical cu FC Academica Piteşti (fostă FC Clinceni), disputat la Baza Sportivă din Valea Iaşului.

Gruparea dâmboviţeană a arătat împotriva divizionarei B un fotbal de calitate în primele 60 de minute de joc, când Rică Neaga a mizat pe o formulă de echipă apropiată de cea standard.

În acest interval de timp, formaţia din sudul judeţului a oferit o replică tăioasă adversarului şi a fost în două rânduri la un pas de deschiderea scorului, prin Cârstea şi Ivaşcu.

Pentru Urban, prima oră de joc a înfruntării cu FC Academica a fost una de referinţă. În rândul echipei lui Neaga s-a evidenţiat un joc reuşit în majoritatea zonelor din teren.

Decăderea Urbanului în partida cu piteştenii s-a produs în ultimele 30 de minute, după ce staff-ul tehnic dâmboviţean a vrut să vadă la lucru numeroşi jucători care se află în probe.

Din momentul când aceştia au pătruns pe teren, FC Academica a înclinat rapid terenul, iar Şuşu şi Buia au perforat poarta dâmboviţeană. Pentru fotbaliştii de la Urban, miercuri, urmează un nou amical, împotriva unei noi componente a ligii secunde, FC Olt Slatina.

Înfruntarea cu oltenii va avea loc în deplasare, de la ora 11,00. De asemenea, elevii lui Rică Neaga vor începe de joi perioada cantonamentului centralizat (la Baza Sportivă de la Hagioaica), iar sâmbătă vor evolua împotriva lui Atletic Bradu, într-o nouă dispută de verificare.

 

FC Academica Piteşti – Urban Titu    2-0 (0-0)

 

Marcatori: Şuşu (65), Buia (76).

 

FC Academica: Lungu – David, Marciuc, Viţelaru, Pop – Venţev, Olariu, Puşcaş, Dedu – Tătar, Pătulea. Au mai jucat: Gudea – Niţu, Popa, Drăgăniţă, Buia, Hamed, Şuşu, Szabo. Antrenor: Marius Baciu.

 

Urban: Iordan – Pâslaru, Ştefănescu, Avram (CS U Craiova), Mirescu – A. Stan – Corbu, Cârstea, Neguţ, Rădescu – Petculescu. Au mai jucat: Dumitrescu, Ureche – Militaru (Concordia Chiajna 2), Nedelcu (Chindia – jun. A), Ivaşcu, Dicu, Dobre, Penescu, Butoi, Anghel (Sportul 2 Studenţesc), David (Şc. Euro-Africa Buşteni), Gaşpar (Stars Brăila), Tudor (Concordia Chiajna 2), Lăcreţeanu (Atletic Bradu), Andrei (AS Valea Ursului). Antrenor: Adrian Neaga.

 

Adrian Neaga – antrenor Urban: „În acest joc de pregătire am văzut minusurile pe care le avem în echipă şi încercăm să le reglementăm până la startul campionatului. Am jucat cu o echipă foarte bună, care se va bate la promovare în noul sezon. Din punctul meu de vedere a fost un test reuşit. Unii dintre jucători veniţi în probe o să rămână, iar alţii vor fi nevoiţi să plece. Important este să testăm cât mai mulţi,, iar la final să-i oprim în lot pe cei mai buni. În prima repriză am arătat bine, aşa cum cred că vom arăta şi în campionat”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial