18 aprilie 2024
Oamenii lui Boriga, “măturaţi” de la CSM?!

Oamenii lui Boriga, “măturaţi” de la CSM?!

❚ Se pare că antrenorul grec nu este foarte încântat nici de randamentul altor două străine, sârboaica Maja Milkovic şi suedeza Chioma Nnamaka, nefiind exclus să renunţe şi la serviciile lor ❚ La echipă a apărut şi Volha Tămârgeanu, fosta jucătoare a clubului, preferată acum pe postul de asistent team manager, un fel de ajutor al Olgăi Masilionene ❚ Sursele noastre vorbesc despre un conflict deschis între Masilionene şi Marius Dobă, după ce bielorusa a preluat funcţia de team manager ❚ Pe site-ul clubului nu apare nici măcar unul dintre sponsorii promişi de primarul Gabriel Boriga şi nu ar fi rău ca ei să fie cunoscuţi, dacă există cu adevărat ❚ Probleme ar putea interveni şi în dreptul preşedintelui CSM Târgovişte, Ciprian Iugulescu, nefiind exclus să îşi piardă postul în perioada următoare ❚ “Nu cunosc când se va produce schimbarea lui Ciprian Iugulescu şi nici cine va prelua acest post, dar teoretic ea va avea loc”, ne-a transmis liderul USL din CLM, Cristian Stan

Dacă până acum şi-a permis experimente şi jocuri modeste, pentru CSM Târgovişte nu e mai loc de rateuri şi nici bâlbâieli, pentru că urmează cele mai tari meciuri din campionat, dar şi debutul în Euroligă. Până la sfârşitul lunii, echipa va avea un program infernal, care va debuta sâmbătă, cu joc împotriva vicecampioanei CSM Satu Mare (ora 18.00), pe 24 octombrie va întâlni de la aceeaşi oră pe Famila Schio, trei zile mai târziu va juca pe terenul marii rivale ICIM Arad, iar în ultima zi a lunii se va deplasa la Istanbul, pentru marele meci cu Fenerbahce, favorita grupei.

În această perioadă, cititorii noştri vor afla cât mai multe informaţii despre campioana CSM Târgovişte, chit că oficialii clubului evită dialogul cu “Jurnal de Dâmboviţa”, care a solicitat acreditare pentru meciurile de pe teren propriu, pe care echipa le va susţine în Euroligă. Ca orice publicaţie care se respectă, vom acorda atenţia cuvenită acestei competiţii, o premieră pentru sportul dâmboviţean şi chiar românesc.

Au dispărut Vorobyeva şi Răileanu

În ciuda transferurilor spectaculoase realizate în vară, CSM Târgovişte nu a impresionat până acum, chit că este liderul neînvins al campionatului. Echipa a câştigat chinuit şi norocos cu CSU Alba Iulia (57-55) şi a pierdut fără drept de apel la “Cupa Chindia” partida cu ICIM Arad (55-63), jocul suferind de multe ori chiar şi în faţa unor adversari foarte modeşti. Tocmai de aceea a fost readusă la echipă Flori Diaconu, fiind aşteptată cu nerăbdare şi americanca Natalie Novosel, în condiţiile în care Claudia Pop şi Florina Paşcalău sunt în continuare accidentate, urmând să revină pe parchet probabil luna viitoare.

Cum multe dintre jucătoare au fost aduse la echipă fără să le cunoască şi antrenorul George Dikeoulakos, după cum a recunoscut într-un interviu acordat site-ului clubului, nu e exclus să mai asistăm la câteva despărţiri în această iarnă. Din sursele noastre, rusoaica Olga Vorobyeva ar fi părăsit deja echipa, fiind sub aşteptările antrenorului şi neapărând în lotul pentru Euroligă. Nu a mai continuat nici colaborarea cu Iulia Răileanu, o junioară adusă de la Phoenix Galaţi, clubul condus de Florin Nini. Accidentată la genunchi şi fără şanse de a prinde echipa, puştoaica a ales să revină la clubul moldovean.

Contre între Masilionene şi Dobă

Tot pe surse am mai aflat că Dikeoulakos nu este foarte încântat nici de randamentul altor două jucătoare străine, sârboaica Maja Milkovic şi suedeza Chioma Nnamaka, nefiind exclus să renunţe şi la serviciile lor. Despărţirea poate surveni pe cale amiabilă, cu întreruperea contractului în acest moment, dar e posibil şi ca agenţii jucătoarelor să solicite achitarea integrală a drepturilor salariale. În locul lor poate apărea o străină mai valoroasă, pe placul antrenorului. Chiar dacă lotul din sezonul trecut nu cuprindea numele importante de acum, jocul echipei era mai omogen şi poate că era indicat să fie păstrate câteva din elementele de rezistenţă.

La echipă a apărut şi Volha Tămârgeanu, fosta jucătoare a clubului, preferată acum pe postul de asistent team manager, un fel de ajutor al Olgăi Masilionene. Aceleaşi surse vorbesc despre un conflict deschis între Olga şi Marius Dobă, care au numeroase contre, ultima consumată după meciul susţinut săptămâna trecută la Bucureşti, cu Sportul Studenţesc. Dacă Dobă ar fi vrut ca jucătoarele să revină imediat la Târgovişte, Masilionene le-a permis să meargă la cumpărături, cuvântul bielorusei fiind mai cu greutate. În acest moment, nu cunoaştem sigur care mai este statutul lui Marius Dobă la echipă, de vreme ce a fost adusă pe postul său Olga Masilionene.

Iugulescu poate dispărea de la CSM Târgovişte

Dacă până acum a trăit din cele 20 de miliarde vechi oferite de Consiliul Local Municipal Târgovişte, echipa va mai avea nevoie de bani pentru a încheia anul, să nu mai vorbim de sezon, unul în care va lupta pe trei fronturi, cupă, campionat şi Euroligă.

Pe site-ul clubului nu apare nici măcar unul din sponsorii promişi de primarul Gabriel Boriga şi nu ar fi rău ca ei să fie cunoscuţi, dacă există cu adevărat. Probleme ar putea interveni şi în dreptul preşedintelui CSM Târgovişte, Ciprian Iugulescu, nefiind exclus să îşi piardă postul în perioada următoare.

“Nu am nici o informaţie concretă despre o posibilă schimbare a lui Ciprian Iugulescu, dar teoretic ea va avea loc. Nu cunosc când se va produce şi nici cine va prelua acest post. Până acum, în cadrul USL nu am abordat subiectul schimbării managerilor din sport”, ne-a transmis Cristian Stan, purtătorul de cuvânt al PSD.

Tot pe surse am aflat că se aşteaptă un semnal de la centru privind schimbarea managerilor din sportul dâmboviţean, moment în care vor pica imediat Pompiliu Nedelcu (director DJST Dâmboviţa) şi Ciprian Prisăcaru (preşedinte CS Târgovişte).

Costin Mihai | costin.mihai@jurnaldedambovita.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial