25 aprilie 2024
Un tânăr fără permis, prins cu 119 kilometri la oră, pe DN 72, Şoseaua Găeşti

Un tânăr fără permis, prins cu 119 kilometri la oră, pe DN 72, Şoseaua Găeşti

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

Polițiștii de la rutieră au depistat, pe Drumul Național 72, pe Șoseaua Găești, un autoturism care rula cu viteza de deplasare de 119 km/h.

Polițiștii au oprit autoturismul respectiv, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că autovehiculul era condus de un tânăr de 21 de ani, care nu posedă permis de conducere.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au surprins, pe raza orașului, un bărbat de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Un alt bărbat de 20 de ani, este cercetat de polițiștii de la rutieră după ce ar fi condus un autoturism sub influența alcoolului, acesta fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în municipiul Târgoviște.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, unde rezultatul preliminar privind consumul unor substanțe interzise a fost pozitiv.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au fost sesizați cu privire la producere unui eveniment rutier, în localitatea Potlogi.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că un bărbat care nu poseda permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 711A, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp pentru susținerea energiei electrice.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, în toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial