2 mai 2024
Un muncitor la drumuri a fost accidentat grav de o mașină intrată în depășire, la Gura Ocniței

Un muncitor la drumuri a fost accidentat grav de o mașină intrată în depășire, la Gura Ocniței

Un muncitor la drumuri, în vârstă de 24 de ani, din Ulmi, a fost accidentat de o mașină, în urmă cu puțin timp, la Gura Ocniței.

Martorii au declarat pentru targovistenews.ro că muncitorul se pregătea să termine programul de muncă, a mers să ridice semaforul care semnaliza că în zonă sunt lucrări, iar în acel moment a venit o mașină care ar fi depășit o dubă, nu l-a văzut la timp și l-a izbit în plin.

În urma impactului, lucrătorul ar fi suferit mai multe fracturi, spun cei de la fața locului.

Martorii au chemat ambulanța. Echipajul i-a acordat primul ajutor, iar apoi l-a dus de urgență la spital.

În zonă și-au făcut apariția și polițiștii. Aceștia au deschis o anchetă și urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

”La data de 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime.

Din primele date, un bărbat de 28 de ani, din comuna Iedera, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DJ 720, în comuna Gura Ocniței, ar fi acroșat și accidentat un bărbat, de 24 de ani, din comuna Ulmi.

În urma impactului, pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial