3 mai 2024
Un tânăr a fost găsit mort, lângă mașina răsturnată, în pădure

Un tânăr a fost găsit mort, lângă mașina răsturnată, în pădure

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost găsit mort, lângă o mașină răsturnată, în pădurea de lângă localitatea Cetățeni, între județele Dâmbovița și Argeș.

Tânărul locuia în localitatea Cetățeni și mersese cu mașina familiei să aducă niște lemne, spun anchetatorii.

Autoturismul s-a răsturnat într-o zonă în pantă, iar bărbatul a fost găsit în afara acestuia.

Când au ajuns salvatorii acolo, șoferul nu mai era în viață.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-ar fi răsturnat cu autoturismul, pe un teren accidentat dintr-o pădure din localitatea Cetățeni.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr și grupa operativă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care, din primele verificări au stabilit că, un bărbat de 27 de ani, din Cetățeni, s-ar fi deplasat în pădure, proprietatea familiei sale, pentru a încarcă material lemnos în autoturismul personal, însă, pe un teren în pantă, s-ar fi răsturnat, fiind găsit în afara autoturismului, cu leziuni incompatibile cu viața.

În urma evaluării, efectuate de către cadrele medicale, bărbatul a fost declarat decedat. Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, precizează IPJ Argeș.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial