29 martie 2024
Un renumit doctor vegetarian vine la Târgovişte! Hai la întâlnirea cu “Apostolul Vegetarianismului”

Un renumit doctor vegetarian vine la Târgovişte! Hai la întâlnirea cu “Apostolul Vegetarianismului”

“CREDINŢA – ALIMENTAŢIE SĂNĂTOASĂ.

PLEDOARIE PENTRU UN NOU STIL DE VIAŢĂ”

Cu toţii conştientizăm legatura puternică dintre sănătate şi nutriţie, însă, frecvent facem greşeala de a nu acorda suficientă atenţie alimentaţiei noastre zilnice, considerând că mancatul pe fugă ne va da energia necesară de a termina cu bine ziua.

Fiind foarte ocupaţi cu grijile cotidiene, ne aducem aminte de bunul nostru cel mai de preţ, sanatatea, abia atunci când apar simptomele unei boli.

Pornind de la aceste consideraţii generale Asociaţia Română pentru Promovarea Valorii în parteneriat cu Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” din Târgovişte vă invită la o întâlnire interactivă şi educativă cu unul dintre cei mai renumiti doctori vegetarieni, dr. Virgiliu Stroescu, supranumit şi “Apostolul Vegetarianismului”. Acesta va fi prezent pentru prima oară la Târgovişte, pentru a susţine conferinţa “CREDINŢA – ALIMENTAŢIE SĂNĂTOASĂ. PLEDOARIE PENTRU UN NOU STIL DE VIAŢĂ”

Evenimentul va avea loc miercuri, 19 decembrie 2012, ora 12:30, la Muzeul de Istorie, str. Calea Domnească, nr. 189. INTRAREA ESTE LIBERĂ.

Va fi un eveniment dedicat tuturor varstelor, dar, in special, celor care înţeleg că am fost creaţi pentru a fi sanatoşi şi bucuroşi de viaţă!

Biroul Relaţii Publice al CNM „Curtea Domnească” Târgovişte

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial