9 mai 2024
Un individ, din Cândeşti Vale, a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a lovit cu brutalitate fiul, de 21 de ani

Un individ, din Cândeşti Vale, a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a lovit cu brutalitate fiul, de 21 de ani

Reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie

Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au reținut pentru 24 de ore un bărbat din localitatea Cândești Vale, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie, faptă prevăzute de art. 199 din Codul Penal.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, pe parcursul zilei de ieri, bănuitul, pe fondul unor discuții în contradictoriu, și-ar fi lovit, în zona capului, cu un obiect contondent, fiul în vârstă de 21 de ani.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Pentru prevenirea şi combaterea actelor de violenţă, îndeosebi între membrii unei familii, poliţiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vă recomandă:

Evitați certurile în familie, mai ales cele generate de consumul de alcool!

Încercați să cunoașteți semnele declanșatoare ale unui comportament abuziv și, înainte de a începe o nouă criză violentă, îndepărtați-vă de agresor.

Nu răspundeți cu acte de violență la posibilele provocări și acționați cu tact și răbdare pentru aplanarea conflictului.

În cazul în care aţi devenit victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să sesizaţi de îndată Poliţia, apelând numărul pentru apeluri de urgență 112 !

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial