4 mai 2024
Un fost medic din Târgovişte, ARS DE VIU în dormitor! Imagini, IMEDIAT după nenorocire!

Un fost medic din Târgovişte, ARS DE VIU în dormitor! Imagini, IMEDIAT după nenorocire!

Un fost medic internist din Targoviste, in varsta de 60 de ani, a ars de viu in propria casa dupa ce un incendiu i-a cuprins camera in care statea.

Barbatul era cardiac si, cel mai probabil, i s-a facut rau cand a incercat sa aprinda focul in soba.

Cateva bucati de jar au cazut pe covor si n-a mai trecut mult pana ca totul sa sE aprinDa in jur.

Vecinii care au sarit sa-l ajute, i-au gasit trupul ars ..prabusit langa soba cu lemne cu care se incalzea.

Ani de zile, barbatul a lucrat ca internist la Spitalul din Targoviste. Apoi, a profesat ca medic de familie. Cand a fost diagnosticat cu probleme cardiace, s-a retras. Vecinii au observat ca dintr-una din camerele lui iese fum si au sarit imediat sa-l ajute pe barbat, dar n-au reusit sa-i mai salveze viata.

“Era exact langa soba, culcat, ars de viu. Dadeam apa pe el, nu stiam ce era acolo, era numai fum, nu vedeam…”, ne-a declarat Samuel Rosu.

De cand divortase de sotia lui, fostul medic locuia singur intr-o casa din Targoviste, iar in ultima vreme se descurca destul de greu, spun vecinii. Sa faca economii… a renuntat la incalzirea cu gaze.

“El n-a mai avut gaze, se pare ca…, nu stiu cum a fost cu pensia… Sotia a umblat ca sa-i ia pensia si si-a luat lemne. A facut focul cu lemne, cine stie… Obosit, i-o fi venit rau iarasi, daca suferea cu inima…”, ne-a declarat un apropiat de-al victimei.

“Care pare a fi cauza incendiului? Probabil a vrut sa aprinda focul in soba.”, este de parere plt.maj.Alin Prodan, sef garda interventie ISU Dambovita.

Trupul carbonizat al barbatului a fost transportat la Medicina Legala. Astazi se va face autopsia si se va stabili exact de ce a murit: intoxicat sau infarct.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial