20 mai 2024

Un elev din Târgoviște, accidentat și abandonat pe trecerea de pietoni!

accmot5Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vă informează:

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un conducător auto de 48 de ani, din Târgovişte, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Carol I din localitate, a acroşat şi accidentat uşor un tânăr de 18 ani, care traversa strada în mod regulamentar.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor.

Victima a refuzat transportarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comitere infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie.

De asemenea, un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 720 B, în afara localității Ulmi, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul, intrând în coliziune cu acesta.

 

Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager, care a fost transportat la spital, fără a necesita internarea.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial