17 mai 2024
EXCLUSIV! Şi-a luat viaţa pentru 10 mii de euro! Avea numai 32 de ani! O fetiţă de 3 ani a rămas orfană!

EXCLUSIV! Şi-a luat viaţa pentru 10 mii de euro! Avea numai 32 de ani! O fetiţă de 3 ani a rămas orfană!

Coplesit de datoriile de la banci, un tanar de 32 de ani, din Racari, si-a pus capat zilelor.

Se imprumutase 10 mii de euro sa-si renoveze casa, iar cand a realizat ca s-au strans mai multe rate restante si nu are de unde sa le achite a decis sa-si incheie socotelile cu viata.

In stare de soc, sotia sa nu intelege de ce a recurs la acest gest extrem, mai cu seama ca munceste si ea si in cele din urma ar fi reusit sa inapoieze suma datorata.

“Aveam inca 7 ani de zile si trebuia sa platim cate 5 milioane. Era suparat ca nu avea de unde sa dea bani la banca? Nu ne mai descurcam, eu ma duceam la munca sa se descurce cu banca”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Mariana Mechitiuc.

Tanarul muncea la pizzerie din Capitala. Nu avea un salariu mare, iar cu banii castigati abia isi putea intretine sotia si fiica. Ultima care l-a vazut in viata a fost cumnata lui, careia i-a cerut telefonul sa-si sune pentru ultima data sotia.

“A venit la mine, mi-a cerut telefonul, a plecat, a vorbit cu sotia lui si m-am dus sa iau telefonul si nu l-am mai gasit. L-a gasit sotul meu in spate, spanzurat”, ne-a povestit Ioana Radu.

Socrul barbatului nu-si mai gaseste linistea. Stia ca fiica sa si sotul ei o duc rau cu banii, dar nu credea o clipa ca va ajunge sa se spanzure din cauza datoriilor

“Avea datorii atat de mari la banca? Da, peste 200 de milioane. Nu mai avea de unde sa-i dea inapoi? Nu mai avea de unde…”, ne-a spus Marian Turcu.

In urma tanarului a ramas o sotie sfasiata de durere si o copila de numai 3 ani si jumatate care nu va intelege de ce tatal ei nu a ramas lanaga ea sa o creasca.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial