19 aprilie 2024
ADÂNCA: A dat tirul peste cap şi A FUGIT de la locul accidentului!

ADÂNCA: A dat tirul peste cap şi A FUGIT de la locul accidentului!

Un tir incarcat cu 20 de tone de fier vechi s-a rasturnat, aseara, pe drumul national ce leaga Targoviste de Ploiesti!

Soferul povesteste ca un alt autombilist i-a taiat calea si n-a mai reusit sa mentina directia.

Intr-o curba periculoasa autovehicolul a intrat in balns si s-a dus glont in sant. Cel care ar fi provocat accidentul nici macar n-a oprit sa vada ce s-a intamplat, spune uluit tiristul.

Tirul abia pornise in cursa de la Targoviste spre Constanta. Marfa urma sa ajunga in port. Numai ca transportul nu a mai ajuns la destinatie. In localitatea Adanca s-a produs accidentul

“Am ferit pe cineva. Mi-a taiat fata, a facut stanga brusc si n-am reusit sa-l evit”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Claudiu Dumitrache, soferul tirului.

Soferul, in varsta de 20 de ani, s-a ranit la cap, la maini si pe spate dupa ce s-a rasturnat tirul cu el, iar la fata locului a sosit un echipaj de la ambulanta care i-a acordat ingrijiri medicale

“Are doua plagi taiate in regiunea capului, o plaga in regiunea antebratului si plagi escoriate spate”, ne-a precizat Cornelia Banuta, asistent medical la Ambulanta Moreni.

A fost nevoie si de interventia celor de la Inspectoratul pentru situatii de urgenta. Rezervorul tirului dadea semne ca se fisurase, iar combustibilul risca sa se imprastie pe asfalt si sa puna circulatia celorlalte masini in primejdie.

Pompierii au asigurat zona sa nu se intample o nenorocire si mai mare

“Se pare ca sunt scurgeri de combustibil si asiguram zona”, a mentionat Vasile Paunescu, sef garda interventie ISU Dambovita.

Din fericire, marfa nu s-a deteriorat in urma accidentului, dar soferul s-a vazut nevoit sa astepte ore-n sir pana ce o macara a repus tirul pe roti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial