27 iulie 2024
Un bărbat din Bucşani dădea atacul prin vecini!

Un bărbat din Bucşani dădea atacul prin vecini!

Poliţiştii dâmboviţeni au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 51 de ani, autor al mai multor furturi din locuinţe şi anexe gospodăreşti

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, lucrătorii de poliţie din cadrul Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Băleni au documentat activitatea infracţională a numitului D.I., în vârstă de 51 de ani, din comuna Bucşani, în sarcina căruia s-a reţinut comiterea a 5 fapte de furt din locuinţă şi anexe gospodăreşti, dar şi a unei tentative de furt, fapte săvârşite în perioada 16/17 martie-02/03 aprilie a.c., şi rămase în evidenţă până la această dată cu autor necunoscut.

Prejudiciul creat de învinuit prin comiterea celor 5 fapte de furt calificat este de 4170 lei, o parte din bunuri fiind recuperate şi urmând a fi restituite părţilor vătămate. De asemenea, prejudiciul estimat de societatea păgubită, în cazul tentativei de furt calificat comisă la data de 27.02.2012, este de 543.643 lei, produs ca urmare a unei scurgeri însemnate de produs petrolier din conducta magistrală a societăţii în cauză.

Numitul D.I. a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial