29 martie 2024
Un bărbat a fost tâlhărit pe stradă de trei adolescenți

Un bărbat a fost tâlhărit pe stradă de trei adolescenți

S-au derulat scene violente pe o stradă din satul Românești, comuna Potlogi.

Un bărbat a fost atacat de trei adolescenți. Indivizii l-au lovit pe trecător, iar apoi i-au furat suma de o mie de lei.

Soacra victimei a sunat la numărul de urgență 112 și a cerut ajutor.

”Polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Titu au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că mai mulți tineri necunoscuți i-au sustras niște bani ginerelui său.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în curul zilei trecute, persoane necunoscute ar fi sustras 1.000 de lei de la un bărbat de 62 de ani, din Românești, în timp ce acesta se afla pe o stradă din localitate.

Ulterior, polițiștii au identificat bănuiții ca fiind trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani. Aceștia sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate.

Față de doi dintre tineri a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial