2 mai 2024
ULTIMELE DETALII! El este bărbatul acuzat că a măcelărit-o pe Iuliana Nedlea! “A dus-o la el acasă. A omorât-o, a tranşat-o şi a aruncat-o în râu”

ULTIMELE DETALII! El este bărbatul acuzat că a măcelărit-o pe Iuliana Nedlea! “A dus-o la el acasă. A omorât-o, a tranşat-o şi a aruncat-o în râu”

Anchetatorii l-au retinut azi noapte pe suspectul principal in cazul femeii ucise, transate si aruncate in raul Arges.

Barbatul in varsta de 36 de ani este un fost puscarias, condamnat pentru ca a violat o tanara sub amenintarea cutitului.

Luna trecuta, insa, a fost eliberat inainte de termen, pentru buna purtare.

El nu si-a recunoscut fapta si nu a vrut sa faca nicio declaratie, dar procurorul de caz este sigur ca se afla in fata ucigasului, pentru ca are probe impotriva lui.

Anchetatorii cred ca barbatul, aflat la volanul masinii fratelui sau, a luat-o pe victima ce astepta la ocazie si a dus-o, cel mai probabil, in casa lui parinteasca din Leordeni. Acolo, sustin anchetatorii, s-ar fi produs crima. Apoi a transat-o si a aruncat bucatile din corpul ei in raul Arges.

“Banuim ca a omorat-o in Arges, la el acasa. A talharit-o, nu se stie daca a si violat-o. A dus-o la el acasa. A omorat-o, a transat-o si a aruncat-o in rau, unde s-au gasit petele de sange pe pod.”, a declarat procurorul Marius Iacob.

Anchetatorii au ajuns la suspect dupa verificari amanuntite. Stiau ca individul s-a eliberat din inchisoare pe 2 aprilie si l-au luat in vizor. Fusese condamnat la 4 ani cu executare pentru un viol, sub amenintarea cutitului, dar a fost eliberat mai repede, pentru buna purtare.

“Au ajuns la el prin delaratiile unor martori, cineva a vazut-o urcandu-se la el in masina, dupa vizionarea unor camere de supraveghere… S-au gasit urme de sange in masina? S-au gasit pete brun roscate.., care vor fi expertizate… sa vada daca e sangele victimei.”, a precizat chestorul Vasile Viorel, din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a IGPR.

In aceasta dimineata, anchetatorii fac perchezitii in doua locatii: la Leordeni – unde se banuieste ca a omorat-o si transat-o pe femeie – si la Topoloveni, unde mai are o locuinta. Ei spera sa gaseasca si partile care lipsesc din cadavrul femeii. Ieri, in barajul Goleasca, anchetatorii au descoperit un brat care se presupune ca este al victimei.

Cautari se fac in continuare si in judetul Dambovita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial