4 mai 2024
VIDEO! Revedere emoţionantă la Pucioasa! Urmaşii lui Tache şi Steliana Constantinescu au venit de peste mări şi ţări!

VIDEO! Revedere emoţionantă la Pucioasa! Urmaşii lui Tache şi Steliana Constantinescu au venit de peste mări şi ţări!

praznic-pRevedere emotionanta la Pucioasa, in judetul Dambovita. 70 de membri ai unei familii s-au intalnit in weekend. De peste mari si tari, copiii, nurorile, nepotii si stranepotii vin o data la patru ani in orasul strabunicilor si depaneaza amintiri.

Din patru in patru ani, cat mai multi dintre membrii familiei Constantinescu se reunesc in micutul oras din judetul Dambovita, la Pucioasa, unde se imbratiseaza si isi povestesc bunele si relele prin care au trecut. Florin si-a adus familia in Romania tocmai de la New York.

Florin Constantinescu: “Eu fac parte din ramura a 8-a, adica al optulea copil al lui tata. Eu am numarul 8.2. Fratele meu mai mare are 8.1, 8 Baiatul meu, primul, are 8.2.1, celalalt, 8.2.2, fata 8.2.3, iar sotia are 8.2A.”

Membrii familiei sunt imprastiati in Europa, America si chiar in Nordul Africii. Dupa 38 de ani de stat in Statele Unite ale Americii, domnul si doamna Diaconescu s-au intors definitiv in Romania. Sunt veteranii neamului, au 91 de ani si simt ca aici le este locul.

Florin Ioana Diaconescu, doctor in biologie: “Pentru noi inseamna o inviorare, o incurajarare, sa ne gandim cu placere la trecutul nostru si la trecutul lor.”

Din neam fac parte numerosi artisti, poeti si oameni de stiinta. Printre ei si actrita Ioana Pavelescu.

“Iubirea care a fost intre acesti 9 frati, care la randul lor au avut copii, nepoti, stranepoti, a fost atat de vie, atat de puternica, iubim cu tot sangele nostru, orasul asta”, spune Ioana.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial