2 mai 2024
Ultima oră! E dezastru la Crevedia! O explozie s-a produs la o stație GPL, iar mai mulți oameni sunt răniți. Ar fi și două persoane decedate

Ultima oră! E dezastru la Crevedia! O explozie s-a produs la o stație GPL, iar mai mulți oameni sunt răniți. Ar fi și două persoane decedate

Ultima oră! E dezastru la Crevedia! O explozie s-a produs la o stație GPL, iar cel puțin 5 oameni sunt răniți, povestesc martorii. Din păcate, două persoane și-ar fi pierdut viața, susțin cei de la fața locului, dar deocamdată, informația nu este confirmată oficial.

Martorii povestesc că s-au auzit mia multe explozii timp îndelungat.

Focul s-a extins și la locuințele din vecinătate, spun martorii.

O cisternă ar fi sărit în aer, susțin sătenii.

”La fata locului sunt mobilizate mai multe echipaje de interventie si prim-ajutor.

Explozie urmată de incendiu la o stație GPL din localitatea Crevedia Forțe alocate: 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție la înălțime, 3 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ. În sprijinul ISU Dâmbovița au fost alocate și 10 autospeciale de stingere, 10 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de intervenție la înălțime și 1 autospecială CBRN din cadrul ISU B-IF. La locul intervenției se deplasează și elicopterul SMURD”, a anunțat, la aproape o oră de la producerea evenimentului, ISU Dâmbovița.

Traficul în zonă este blocat, anunță poliția.

”La data de 26 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la o stație de alimentare cu gaz petrolier lichefiat, din localitatea Crevedia, a avut loc o explozie. În urma evenimentului, până la acest moment, cinci persoane ar fi rănite. Traficul este blocat pe drumul național 1A. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial