6 mai 2024

VIDEO! Ce a păţit o fată de 12 ani după ce a prins-o un vecin, la miezul nopţii, pe stradă

violataEste ancheta intr-un sat din Dambovita dupa ce un tanar de 20 de ani a fost acuzat ca a violat o fata de 12 ani. Suspectul sustine insa ca minora a mers cu el de bunavoie, n-a lovit-o si nici n-a fortat-o.

Parintii fetei l-au reclamat insa la politie pentru ca, spun ei, la varsta ei, copila nu are discernamant si nu realizeaza raul ce i s-at fi facut. Cazul a intrat si in atentia asistentilor sociali.

Tatal fetei: Am sesizat ca nu este acasa. Si am intrebat sotia unde este.
Reporter: Si ati plecat sa o cautati?
Tatal: Da. Intr-un final a venit, la 2 – 2 si un sfert a aparut acasa. Dimineata am trimis-o si pe ea si pe sotie sa reclame la politie.

Intamplarea s-a fi petrecut noaptea, cand copila a intarziat mult la plimbare, pe ulitele satului, iar parintii s-au ingrijorat.

Fata povesteste ca un vecin de 20 a ademenit-o la el si a violat-o. Dar tanarul sustine ca fata a fost de acord si nu se considera vinovat. Chiar si asa, parintii copilei cer sa fie cercetat.

Mama fetei: “Este foarte grav. Nu ma gandeam sa ajunga acolo. Si chiar daca ar fi fost cu acordul ei, trebuia sa isi dea seama ca nu e bine ce face, este un copil. Este mica, el la 20 de ani, trebuia sa isi dea seama ce face.”

Asistentii sociali nu inteleg insa nici de ce fata, de numai 12 ani, a fost lasata de parinti sa umble noaptea pe strada.

Fapta tanarului ar putea fi incadrata la act sexual cu un minor, iar pedeapsa prevazuta de lege este inchisoarea de la 2 la 7 ani. Dar, trebuie dovedita lipsa discernamantului copilei de 12 ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial