26 aprilie 2024

ULTIMA ORĂ! Cod portocaliu de GER PERSISTENT, în judeţul Dâmboviţa! Minime de până la -29 de grade!

www.mariusbuga.ro_images_frigComunicat de presă

Avertizare meteorologică – Cod Portocaliu

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o avertizare meteorologică – COD PORTOCALIU, valabilă și pentru județul Dâmbovița, fenomenele vizate fiind ger persistent, astfel:

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ
COD PORTOCALIU

Interval: 9-10 ianuarie

În intervalul menţionat în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania şi în Maramureş, gerul se va intensifica, astfel încât minimele vor fi cuprinse, în general, între -29 şi -15 grade, iar maximele între -15 şi -10 grade.

În perioada următoare, Administraţia Naţională de Meteorologie va emite noi mesaje privind evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice periculoase.

Având în vedere Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița nr. 14/03.11.2016 care aprobă Planul de măsuri pentru perioada sezonului rece 2016-2017, au fost informate Comitetele Locale pentru Situații de Urgență precum și instituțiile cu atribuțiuni în cadrul Grupurilor de Suport Tehnic, care au obligația să asigurare permanența la sediul CLSU și la centrele operative cu activitate temporară, la primirea avertizărilor sau atenționărilor meteorologice și asigurarea funcționării acestora pe perioada avertizărilor.

Biroul de presă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial