6 mai 2024
Ultima oră! Accident feroviar, la Fusea, lângă Titu. Un tractor a fost izbit de un tren Săgeata Albastră

Ultima oră! Accident feroviar, la Fusea, lângă Titu. Un tractor a fost izbit de un tren Săgeata Albastră

Accident feroviar, în această dimineață, la Fusea, lângă Titu.

Un tractor a fost izbit de un tren Săgeata Albastră.

În tren se aflau 80 de pasageri, dar din fericire nimeni nu a fost rănit.

Martorii povestesc că șoferul tractorului așteptase să treacă un alt tren, iar când a dat să traverseze calea ferată a apărut Săgeata Albastră, care venea de la Pitești către București.

Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost paralizat aproape o oră.

În cele din urmă, garnitura s-a pus în mișcare, dar călătorii vor ajunge în Capitală cu o întârziere de peste 55 de minute.

”La data de 2 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza localității Fusea. Din primele date, polițiștii au constatat că un bărbat, de 78 de ani, din Titu, în timp ce ar fi condus un tractor pe raza localității Fusea, la trecerea la nivel cu calea ferată, ar fi intrat în coliziune cu un tren care circula din direcția Pitești către București. În urma evenimentului, nu au fost persoane rănite. Conducătorul tractorului și mecanicul de locomotivă, un bărbat, de 41 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Evenimentul va fi protocolat de polițiști ca tamponare”, precizează și IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial