8 mai 2024
ULTIMELE NOUTĂŢI! Mai multe drumuri naţionale şi judeţene au fost ÎNCHISE, numeroase localităţi –  în beznă!

ULTIMELE NOUTĂŢI! Mai multe drumuri naţionale şi judeţene au fost ÎNCHISE, numeroase localităţi – în beznă!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Iancu Caracota, a acționat în ultimele ore pentru prevenirea situațiilor cauzate de vremea nefavorabilă. Potrivit informărilor centralizate la Instituția Prefectului Dâmbovița în această dimineață, DN 71 Moroeni – Sinaia este restricționat circulației pe tronsonul Moroeni – Sinaia, fiind permis numai accesul autoturismelor.

DN 1A este blocat pe sectorul Crevedia – Lucianca, iar DN 61 a fost închis între km 47 – 68.

Pe celelalte drumuri naționale se circulă în condiții de iarnă. Carosabilul este umed sau acoperit pe anumite porțiuni cu zăpadă frământată de 1 – 2 cm.

SDN acționează cu 16 utilaje și cu aproximativ 40 tone de material antiderapant.

SC LDP anunță că 6 drumuri județene sunt blocate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Este vorba despre DJ 711 O Poiana – Lungulețu, DJ 711 A Potlogi – Pitaru, DJ 722 Săvești – Boteni, DJ 401 A Potlogi – Cărpeniș, DJ 601 A Răcari – Slobozia Moară – Brezoaele, DJ 702 F Răscăeți – Puntea de Greci. Pe drumurile județene se acționează cu 54 de utilaje și cu peste 180 tone de material antiderapant.

Sanatoriul Moroeni și 4 sate dâmbovițene (Runculețu, Brezoaele – parțial, Crevedia – parțial și Românești) sunt nealimentate cu energie electrică. 18 echipe ELECTRICA lucrează în teren pentru remedierea defecțiunilor.

20 de școli, 20 de grădinițe și 4 licee sunt închise astăzi, din cauza vremii nefavorabile.

Este vorba despre:

Școala și Grădinița Ghinești, Școala și Grădinița Mircea Vodă, Școala și Grădinița Finta, Școala și Grădinița Nucet, Școala și Grădinița Cazaci, Școala și Grădinița Ilfoveni, Școala și Grădinița Gheboaia, Școala Maluri, Școala și Grădinița I.L. Caragiale, Școala și Grădinița Ghirdoveni, Școala Mija, Școala Căpșuna – Cobia, Grădinițele din comuna Hulubești (Butoiu de Sus, Butoiu de Jos, Măgura și Hulubești), Grupul Școlar Pucioasa, Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” Pucioasa, Școala și Grădinița Moroeni, Școala Glod, Grupul Școlar Tărtășești, Școala Vișinești și 3 grădinițe arondate, Școala și Grădinița Conțești, Școala și Grădinița Boteni, Grupul Școlar Agricol Nucet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial