28 februarie 2024
Solicitări de foc în ultimele 24 de ore! Vezi unde!

Solicitări de foc în ultimele 24 de ore! Vezi unde!

În ultimele 24 de ore echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• Luni – 06 februarie, la ora 12:48, pompierii de la Detaşamentul Moreni au intervenit pe strada Ghineşti din mun.Moreni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe. Din cercetările efectuate, se pare că un coş de fum neizolat termic faţă de materiale combustibile a fost cauza probabilă a producerii incendiului. Au ars: acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de cca.90mp, obiecte de mobilier şi aparatură electocasnică;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 25 de solicitări. Echipajele SMURD au intervenit astfel:

SMURD Târgoviște la 6(şase) solicitări, SMURD Titu la 10 solicitări, SMURD Moreni la 5(cinci) solicitări, SMURD Pucioasa la o solicitare şi SMURD Găeşti la 3(trei) solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, afecţiuni respiratorii, hipotermie și dureri lombare, renale şi abdominale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial