2 mai 2024
Drama sfâşietoare a unei tinere mămici.  “Sunt în situație critică, nu știu ce să fac”

Drama sfâşietoare a unei tinere mămici. “Sunt în situație critică, nu știu ce să fac”

“Bună, sunt Stoica Iulia Andreea din Ghirdoveni (Dambovita), am 36 de ani, sunt căsătorită și am un băiețel minunat pe nume Darius Andrei, darul vieții mele!

Totul a început în luna octombrie, 2021! Am simțit un nodul în partea superioara a sanului stang, partea axiala. Am considerat ca este o dereglare hormonala, având în vedere ca în urma cu un an și jumătate născusem. A sosit luna noiembrie și nodulul nu a dispărut, mai mult creștea! Am făcut programare la Gral ,unde mi s-a facut o mamografie. Surprinzator, rezultatul acestei investigații îmi spunea ca nu sunt probleme.

Am stat în luna noiembrie îngândurată și am mers la control la Dr. Tomescu la Târgoviște. Acesta mi-a indicat o ecografie la san. Lucru pe care l am făcut la clinica Sante. Aici medicul mi-a indicat o biopsie!

TRATAMENT FĂRĂ REZULTATE

După ecografia din Târgoviște am luat decizia sa merg sa mai fac o ecografie la Regina Maria la București. Lucru pe care l-am făcut și mi s-a propus sa ma operez în fundeni la IOB. In seara cu investigația de la Regina Maria l-am întâlnit pe Dr Chirurg Karim Maher care potrivnic celor afirmate de ceilalți doctori a spus ca nu trebuie sa ma operez , ca trebuie Chimioterapie înainte. Asa am ajuns în IOB Fundeni la Dr. Oncolog Lazescu, dusa de chirurg Karim.

Am început chimioterapia dar înainte am efectuat investigații PET CT, CT cap abdomen, torace, pelvis, markeri tumorali ,control complet ginecologic, totul plătit de mine și indicat de medicii din Fundeni. Am efectuat 3 cure de chimioterapie și nu a mers ,rezultatele la ultimul tomograf arata ca tumora și adeneopatiile au crescut!

Acum sunt în situația critică, nu știu ce sa fac și am ajuns la Monza, la Dr Viisoreanu chirurg și Dr. vremes Oncolog. Ei propun sa refac biopsia și sa fac un nou set de analize de 5100 RON. S-a propus de catre Dr. Viisoreanu operatie mastectomie cu limfodectomie, iar costul total este de peste 10.000 euro dacă nu există și alte complicații. Am uitat sa spun ca mi s-a confirmat ca am cancer de Sf.Andrei, ziua mea și a băiatului meu.

Orice suma pentru mine contează, donații puteți face prin urmatoarele metode:

– CONT BANCAR (LEI): RO87RZBR0000060013626066 (contul este pe numele Dinu Lizica – mama)-

PERSONAL LA ADRESA: Ghirdoveni, str. Principala, nr. 551, DAMBOVITA.

– MORENI: Salon Elle Beauty Studio (Vizavi de SCOALA NUMARUL 4)

TELEFON PERSONAL: 0768 023 097″

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial