29 martie 2024
Imagini cu puternic impact emoțional. Ce tragedie – Un bărbat și fiul său au decedat după ce s-au izbit cu ATV-ul de un stâlp de electricitate

Imagini cu puternic impact emoțional. Ce tragedie – Un bărbat și fiul său au decedat după ce s-au izbit cu ATV-ul de un stâlp de electricitate

Un bărbat în vârstă de 43 de ani și fiul său, de numai 9 ani și-au pierdut viața, ieri, pe un drum din localitatea Cosoba, județul Giurgiu, la limita cu județul Dâmbovița, lângă Brezoaele.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum ATV-ul circula pe partea dreaptă a drumului, iar la un moment dat părăsește asfaltul și se îndreptă spre un stâlp de electricitate în care intră violent.

Impactul a fost atât de puternic încât cel care conducea este azvârlit și se lovește puternic de beton.

Nenorocirea a făcut ca atât omul cât și băiatul său, care îl însoțea pe ATV, să își piardă viața.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, un bărbat de 43 de ani, din comuna Cosoba, în timp ce conducea un ATV, având ca pasager pe fiul său, de 9 ani, ar fi intrat într-un stâlp, pe strada 12 Fraţi, din localitate. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul ambelor persoane”, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Giurgiu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească exact toate detaliile acestei duble tragedii.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial