27 aprilie 2024
Paza bună trece primejdia REA! 12-13 februarie, zile de INFERN ALB!

Paza bună trece primejdia REA! 12-13 februarie, zile de INFERN ALB!

Consiliul Judeţean Dâmboviţa (CJD) aduce în atenţia locuitorilor că, în intervalul 12-13 februarie, în judeţul nostru, vor avea loc căderi de zăpadă şi intensificări ale vântului. Având în vedere prognoza meteo, CJD, prin Direcţia Tehnică, a informat cele 89 de primării asupra necesităţii de a lua toate măsurile ce se impun în aceste condiţii.

Informări au fost trimise şi către conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă, pentru a acţiona preventiv, asigurând necesarul de hrană şi medicamente, dar şi către Societatea proprie de Drumuri şi Poduri a CJD, pentru a fi pregătită să intervină prompt pe drumurile judeţene cu cele 70 de utilaje de deszăpezire.

Totodată, au primit înştiinţări despre condiţiile meteo din perioada imediat următoare şi alţi factori cu atribuţii în domeniul siguranţei cetăţenilor – Jandarmerie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Crucea Roşie.

Pentru a asigura o bună coordonare a activităţilor specifice aceste perioade, astăzi, 10 februarie, începând cu 17:00, se va întruni Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Nu în ultimul rând, Direcţia Tehnică a CJD atenţionează participanţii la trafic ca, în perioada menţionată, să manifeste maximă prudenţă în trafic şi să pornească la drum cu autovehiculele echipate corespunzător pentru iarnă.

Biroul de presă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial