28 martie 2024
Şuţa Seacă are şcoală nouă şi drum bun!

Şuţa Seacă are şcoală nouă şi drum bun!

“Şcoala de la Şuţa Seacă a fost realizată prin Banca Mondială, prin programul Prirual, valoarea investiţiei fiind de 18 miliarde de lei, cu o contribuţie a primăriei de 2 miliarde lei.

Unitatea de învăţământ dispune de 4 săli de clasă, două laboratoare, bibliotecă şi sală de sport.

Cel de al doilea obiectiv inaugurat – tronsonul de drum cu o lungime de 0,7 kilometri este proiect finanţat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, valoarea investiţiei fiind de 544.339,82 lei.

Preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, l-a felicitat pe primarul comunei Raciu pentru modul în care s-a preocupat de derularea investiţiilor extrem de benefice pentru locuitori şi l-a asigurat că îl va sprijini şi în finalizarea altor obiective de interes pentru comunitate:

„Dincolo de cuvinte, Raciu începe să capete condiţii de oraş – drum, apă, canal, şcoală. Urmează căminul cultural şi tot ceea ce este necesar unei comunităţi cu adevărat moderne. (…)

Ce vom face în anii viitori? Desigur că va trebui să îl ajut pe primarul localităţii să finalizeze căminul cultural, iar în al doilea rând trebuie să facem o primărie nouă. Nu o să o facem până în 2020, dar nici în 2014, pentru că nu se pot face toate deodată.

În Master planul pe apă şi canal vă asigur că localitatea este prinsă cu tot ceea ce trebuie(…)

Îl felicit pe domnul primar, felicit Consiliul Local, Inspectoratul Şcolar pentru că a ales această şcoală, vă felicit pe dumneavoastră cadrele didactice pentru cum v-aţi desfăşurat activitatea până la finalizarea şcolii, în condiţii nu tocmai bune şi, de asemenea, felicit firmele care au executat lucrările la obiectivele inaugurate.”, se arată într-un comunicat de presă remis de Biroul de presă al CJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial