4 mai 2024
Un liberal dâmboviţean îşi acuză şeful de partid: “A CENZURAT o emisiune prin presiuni infernale!”

Un liberal dâmboviţean îşi acuză şeful de partid: “A CENZURAT o emisiune prin presiuni infernale!”

“Un lider al PNL a cenzurat o publicaţie, un post de televiziune local care urma să difuzeze o emisiune cu doi membri ai PNL Dâmboviţa, prin presiuni infernale, aşa cum s-au exprimat reprezentanţi ai postului TV. S-a oprit această emisiune şi există pe la colţuri ameninţarea că cei care au o astfel de atitudine vor fi excluşi din partid.

Este vorba despre postul Columna TV, iar explicaţiile au mers de la „defecţiuni tehnice” la „presiuni infernale”. Nu ştiu încă adevărul pentru că nu mă ocup de astfel de cercetări.

Este o dezamăgire faptul că s-a întâmplat aşa ceva. Am înregistrat o emisiune de aproape o oră, emisiunea „Faţă în faţă”.

Înregistrarea a avut loc între orele 17.00-19.00 şi urma să fie difuzată la ora 21.00. De la ora 19.00 până la ora 21.00, dl Volintiru a intervenit şi a oprit difuzarea emisiunii”, susţine Vasile Sandu, membru PNL Dâmboviţa, într-un interviu acordat cotidianului Jurnal de Dâmboviţa.

“Afirmaţiile domnului Sandu sunt false. Nu au existat presiuni din partea liderului PNL pentru a nu se difuza emisiunea.

Adevărul este că au existat defecţiuni tehnice. Pot fi dovedite.

Am avut probleme legate de sunet. Emisiunea era înregistrată.

Domnul respectiv este aşteptat oricând la o emisiune în direct, să înlăturăm astfel orice suspiciune”, a declarat şeful Columna TV, Dan Ciobanu, în exclusivitate pentru MariusBUGA.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial