20 aprilie 2024

Teatrul JUNIOR din Târgoviște, 10 ani de existență

teatruj



În luna septembrie a anului 2005, Teatrul Junior din Târgoviște, gândit și condus de Victor Mihalache, pleca la drum în formula: George Buică, Constantin Petrovici, Costin Butăroiu și Victor Mihalache, cu spectacolul ”Cioc și Poc Show”. 
Au urmat:”Călătorie în Lumea Poveștilor”, ”Peripețiile lui Moș Crăciun”, ”Vreau să fiu Harry Potter!”, ”Puterea Prieteniei”, ”Lecția de zâmbet”, ”Regatul fluturilor neastâmpărați”, ”Moș Crăciun și Omul de Zăpadă”, ”Frumoșii din povestea încurcată” și multe alte spectacole. 
Au fost mii de reprezentații în toată țara. Mai bine de un milion de copii au participat la spectacolele Teatrului JUNIOR.
   În zilele de 18, 19 și 20 septembrie, pentru a marca 10 ani de existență neîntreruptă, sunt organizate ”Zilele Teatrului JUNIOR”. Ele cuprind: spectacole și joacă în aer liber ( sâmbătă), emisiune de televiziune și deplasare la Moroieni ( duminică), lansarea cărții ”Expediția Europeană a Selenei”, de Victor Mihalache, Gala Premiilor JUNIOR și un ”Spectacol Victorios” ( vineri, de la ora 18, la sala Teatrului Junior, de la Casa Sindicatelor din Târgoviște). Cu acest prilej se vor face înscrieri de copii talentați în ”Școala Micilor Vedete”. Și cei mici, dar și cei mari sunt așteptați la ”Zilele Teatrului JUNIOR din Târgoviște”!
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial