2 mai 2024
Ţuţuianu – “Vom încerca să nu dezamăgim pe nimeni şi să creăm românilor o viaţă mai bună”

Ţuţuianu – “Vom încerca să nu dezamăgim pe nimeni şi să creăm românilor o viaţă mai bună”

tutu-parl„Mulţumesc tuturor pentru modul în care s-a desfăşurat această competiţie electorală, sigur că au fost şi anumite probleme, unele au fost soluţionate în timp util şi corect, cu implicarea tuturor membrilor Biroului Electoral Judeţean, indiferent că reprezintă partea instituţională sau partea reprezentanţilor partidelor politice.

Mulţumesc judecătorilor din acest Birou Electoral Judeţean, Autorităţii Electorale Permanente, cu recomandarea ca pe viitor să gestioneze mai bine lucrurile care ţin de atribuţiile pe care le are, mulţumesc domnului prefect, Direcţiei Judeţene de Statistică pentru că a prelucrat datele fără greşeală, dar şi celorlalte instituţii care au avut o contribuţie în buna desfăşurare a procesului electoral. Asigur pe toţi cei care locuiesc în judeţul Dâmboviţa că grupul nostru, al PSD, are trei obiective principale.

Primul este acela să facem legi mai bune, care să vină şi să satisfacă nevoia socială, al doilea este să punem în aplicare proiectele majore care privesc întreaga ţară şi în al treilea rând ne interesează în mod special să punem în aplicare programul pe care îl avem pentru judeţul Dâmboviţa prin mecanismele legale aferente fiecăruia dintre obiective.

Îi asigur pe toţi dâmboviţenii că va fi o preocupare a noastră de bază implementarea programului pe care l-am prezentat în alegeri şi că vom încerca să nu dezamăgim pe nimeni şi să creăm românilor o viaţă mai bună, să creăm o Românie mai prosperă, o clasă de mijloc mai puternică şi o societate în care să existe mai multă dreptate şi echitate socială.

Invit parlamentarii din toate partidele politice care reprezintă judeţul Dâmboviţa să trecem de faza de competiţie electorală, ea s-a încheiat, să încercăm să găsim căile necesare pentru a colabora în interesul acestui judeţ şi în interesul românilor în general. Sper să fie pentru toată lumea într-un ceas bun”, a declarat Adrian Ţuţuianu, senator ales, preşedinte PSD Dâmboviţa.

„Este un eveniment deosebit în activitatea Biroului şi un eveniment şi mai deosebit şi emoţionant în activitatea celor care au prezentat programul în judeţul Dâmboviţa în vederea alegerilor pentru calitatea de parlamentari. În judeţul Dâmboviţa, potrivit legii, au fost aleşi trei senatori şi şapte deputaţi. Partidele politice care s-au înfruntat în aceste alegeri au fost în număr de 11 la Senat, 11 la Camera Deputaţilor şi 16 minorităţi.

Au reuşit să treacă pragul electoral din cele 11 partide, Partidul Social Democrat, Partidul Naţional Liberal, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, PMP, UDMR şi USR. Doresc să aduc mulţumiri deosebite pentru sprijinul pe care ni l-au acordat în întreaga noastră activitate electorală Instituţiei Prefectului Dâmboviţa.

Doresc să mulţumesc în mod deosebit doamnei director a Direcţiei de Statistică, Brezeanu Elena, care a dovedit şi de această dată multă competenţă profesională şi expertiză în desfăşurarea alegerilor, motiv pentru care ca şi în alte dăţi nu am avut probleme la stabilirea rezultatelor, nu am înregistrat greutăţi, am fost întotdeauna printre primii la predarea materialelor la Biroul Electoral Central fără să avem obiecţiuni.

Aduc mulţumiri în acelaşi timp Poliţiei şi Jandarmeriei care au asigurat buna desfăşurare în activitatea de încredinţare a buletinelor de vot şi apoi de aducerea aceastora în siguranţă la Biroul Electoral de Circumscripţie. Misiunea noastră se încheie aici, că a fost mai greu, mai puţin greu, că am avut poate evenimente pe care nu le-am întâlnit în alte dăţi şi datorită faptului că avem un Corp de Experţi Electorali tânăr, de data aceasta Autoritatea Electorală Permanentă a văzut care au fost problemele, le-a notat şi se vor îndrepta anumite lucruri… Misiunea noastră se termină aici, de acum încolo începe misiunea parlamentarilor.

Este o misiune grea, în opinia noastră, pentru că acolo trebuie să aducă la îndeplinire ceea ce au cuprins în programul dumnealor, program care a convins alegătorii să-i voteze şi să ajungă în cel mai înalt for legislativ al ţării noastre.

Mulţumim parlamentarilor care sunt la al doilea sau la al treilea mandat, asta înseamnă că au desfăşurat o activitate de succes în mandatele anterioare şi suntem convinşi că în mandatul actual ceea ce au dobândit, experienţa va avea un cuvânt de spus în noul Parlament. Suntem convinşi că ne vor reprezenta cu cea mai mare cinste în cel mai înalt for legislativ al ţării”, a declarat Elena Ilie, preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial