2 mai 2024
Senatorul Dragoș Popescu – ”Pentru un om de 82 de ani este posibil ca soluția să vină mult prea târziu”

Senatorul Dragoș Popescu – ”Pentru un om de 82 de ani este posibil ca soluția să vină mult prea târziu”

”Astăzi a fost zi de audiențe în teritoriu și am avut întâlniri cu cetățenii la cabinetele din Târgoviște și Moreni. Deși îmi doresc de fiecare dată să pot ajuta mult mai mult mă bucur totuși că oamenii au încredere și vin să-și împărtășească ideile și să-și facă cunoscute problemele.

Una dintre persoanele care mi-a cerut ajutorul a făcut solicitări în ultimii 7 ani către conducerea Primăriei Moreni pentru a se face canalizare pe strada unde locuiește, chiar în centrul orașului, în zona primăriei. Răspunsul oficial a fost acela că “primăria va depune toate eforturile necesare în căutarea soluțiilor de rezolvare și a fondurilor necesare demarării lucrării”.

Suntem în anul 2022 și se pare că nici soluțiile nu au fost găsite, și nici banii. De ce oare străzi precum Porumbeilor sau Bucegi, aflate în centrul orașului, nu au canalizare și oamenii nu pot beneficia de un trai decent? În ultima perioadă am tot făcut demersuri și solicitări publice pentru remedierea unor astfel de probleme existente la Moreni dar de cele mai multe ori fără un răspuns. Poate de data aceasta conducerea primăriei va avea o reacție.

Noi, cei care ocupăm temporar funcții publice, suntem datori față de cetățeni și putem să-i ascultăm iar apoi, fiecare, în măsura în care poate, să găsească rezolvări și soluții. În cazul de astăzi decizia și rezolvarea sunt la primar care ar trebui să depună și mai mult efort în acest al treilea mandat astfel încât să vină cu soluții concrete către cetățeni. Pentru un om de 82 de ani este posibil ca soluția să vină mult prea târziu”, a precizat Dragoș popescu, senator USR de Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial