28 martie 2024

Ţuţuianu, atac dur la Miculescu! “Un personaj care poluează viaţa politică dâmboviţeană”

adrtutu„Dl Miculescu este, cred eu, un personaj care poluează viaţa politică dâmboviţeană, lipsit de scrupule, fără vreo credinţă, fără caracter, un om care nu cunoaşte şi nu poate să-şi gândească conduita politică prin raportare la un curent ideologic sau altul.

Pentru indivizi ca Miculescu partidele politice nu sunt decât instrumente utile în drumul spre parvenirea personală şi nu mecanisme democratice, generatoare de politici publice în interesul cetăţenilor. În al doilea rând, cred că dl Ludovic Orban  a arătat dispreţul pe care-l are faţă de PNL Dâmboviţa.

Era într-un moment în care PNL ar fi putut să-şi consolideze situaţia politică din judeţ. Dl Orban, ţinând cont doar de interesul domniei sale, susţinerea candidaturii pentru Primăria Bucureşti, a aruncat la coş 25 de ani de existenţă a PNL în Dâmboviţa.

Pentru cine-l cunoaşte pe dl Miculescu, trebuie să se gândească foarte bine ce se va întâmpla. Eu vă spun, ca unul care-l cunoa şte destul de bine, că lucrurile vor evolua în următoarea direcţie: până undeva în toamnă, Iulică Vladu va fi istorie în conducerea PNL.

Vechii liberali, Grozavu, Plăiaşu, vor fi şi ei istorie. Mulţi din PDL vor fi şi ei pe-acasă sau prin alte partide politice, iar în fruntea PNL va fi această grupare fără niciun fel de credinţă şi cu foarte mulţi interlopi la masă.

Cred, de asemenea, că PNL va pierde puncte în faţa electoratului de dreapta, care nu va accepta grefa cu Miculescu şi principalul beneficiar al acestei mişcări va fi ALDE, dacă va fi în stare să gestioneze acest lucru şi dacă va avea capacitatea să discute, să negocieze cu cei nemulţumiţi.

Indiferent unde mergea dl Miculescu, PSD va câştiga alegerile în Dâmboviţa şi la Primăria Târgovişte, şi la Consiliul Judeţean. Iar targetul propus, de minim 60 de primar, va fi realizat”, spune preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial