28 aprilie 2024
USL Dâmboviţa – “De câte ori ne întâlnim pe stradă trebuie să ne dăm câte un pumn în cap, eventual şi câte un cap în gură?!”

USL Dâmboviţa – “De câte ori ne întâlnim pe stradă trebuie să ne dăm câte un pumn în cap, eventual şi câte un cap în gură?!”

”Eu nu am apărut în presă şi nu ştiu de ce, pentru că am participat şi eu la întâlnire. Declar public faptul că şi Leo Badea a participat şi el la întâlnirea de la Aristocrat, ziua în amiaza mare, îmi pare rău că nu am fost şi eu văzut. Nu s-a întâmplat nimic. Nu s-a discutat politică. Poate s-au spus nişte glume…

Scopul întâlnirii a fost să mâncăm, că ne era foame. Adică, noi nu avem voie să mâncăm sau ce… Ideea este că, după întâlnirea de la sediul PSD, s-a mers la masă, care este problema… Asta nu înseamnă că noi, din punct de vedere politic, de câte ori ne întâlnim pe stradă trebuie să ne dăm câte un pumn în cap, eventual şi câte un cap în gură ca să fie toată lumea mulţumită.

Trebuie să urmărim cu foarte mare atenţie cum s-a făcut politica în această ţară şi în Europa şi o să vedeţi că oamenii se întâlnesc, discută şi se combat pe tărâmul ideilor, nu pe violenţe de limbaj sau fizice.

Electoratul trebuie să înţeleagă că avem 42 de primari asupra cărora s-au făcut presiuni în toată această perioadă şi care au nevoie să fie apăraţi şi reprezentaţi. Eu nu sunt de principiul că trebuie să ne închidem aici, în sediu, să nu mai intre nimeni la noi şi să nu mai discutăm cu nimeni, mai ales, atunci când eşti om de stat şi reuşeşti să treci de interesele de grup sau politice şi reuşeşti să strângi toate energiile forţelor politice pentru a rezolva lucruri importante pentru comunitate. Este un lucru pe care eu îl consider esenţial pentru o nouă clasă politică.

Consider că Victor Ponta a procedat foarte bine că a făcut acea declaraţie în parlament fiindcă avem nevoie de mai puţin zgomot şi avem nevoie, efectiv, de fapte”, spune purtătorul de cuvânt al USL Dâmboviţa, Leo Badea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial