27 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga face public raportul Curții de Conturi la Primăria Târgoviște – ”Târgoviștenii trebuie să știe”

Deputatul Daniel Blaga face public raportul Curții de Conturi la Primăria Târgoviște – ”Târgoviștenii trebuie să știe”

”Târgoviștenii trebuie să știe

M-ați mai auzit și repet, le cer autorităților transparență.

Oamenii trebuie să știe ce se întâmplă cu banul public, unde merg sumele pe care ei le plătesc prin taxe și impozite, cine se află în spatele lucrărilor publice și cum sunt făcute acestea.

În ședința Consiliului Local Municipal Târgoviște a fost prezentată doar decizia numărul 11 din 2021 a Curții de Conturi a României – Camera de Conturi Dâmbovița, cu privire la controlul pe care l-a făcut, între 11 martie 2021 și 07 mai 2021, la Primăria Târgoviște.

N-am înțeles de ce reprezentanții Primăriei Târgoviște nu au prezentat raportul detaliat al Curții de Conturi.

Avem semne de întrebare mai cu seamă că raportul cu pricina a ajuns la conducerea primăriei din Târgoviște chiar la începutul lunii iunie a anului 2021.

Șefii din Primăria Târgoviște au decis să facă publică doar decizia, în luna septembrie, dar am zis că ar fi păcat să nu fim în cunoștință de cauză și am solicitat Curții de Conturi raportul pe care toți târgoviștenii trebuie să îl știe.

Cum documentul mi-a fost transmis, legal, îl las aici pentru toți cei interesați de datele pe care oficialii Primăriei Târgoviște au tot amânat să le arate. Ca să știm”, a semnalat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial