3 mai 2024

Turişti în primejdie! Uite cum s-au aventurat pe munte!

 

Jandarmii montani...Trei turiști bucureșteni care se aflau în dificultate, în Masivul Bucegi au fost sprijiniți de jandarmii montani.

Sâmbătă, 08 noiembrie a.c., în urma unui apel telefonic un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Peștera, a plecat în căutarea a trei persoane care se aflau în dificultate în zona Cocora din Masivul Montan Bucegi.

Turiștii, doi adulți și un copil minor, din Municipiul București au plecat din zona Peștera, pe un traseu montan din Munții Bucegi intenționând să ajungă în zona Piatra Arsă. La un moment dat, din cauza epuizării fizice și a echipamentului necorespunzător aceștia au solicitat sprijinul jandarmilor montani.

În urma acțiunii jandarmilor de la Postul Montan Peștera turiștii au fost sprijiniți și conduși în siguranță până la Piatra Arsă, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă 112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

  

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial