7 mai 2024

Trei dâmboviţeni, duşi de urgenţă în arestul poliţiei! Vezi de ce

arestati1Poliţiştii dâmboviţeni au depistat trei persoane care se sustrăgeau executării unor pedepse privative de libertate 

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au depistat pe numiţii B.E., de 59 de ani, din comuna Valea Lungă şi P.T., de 49 de ani, din Râu Alb, pe numele cărora Tribunalul Dâmboviţa a emis mandate de executare a pedepsei închisorii.

Aceştia au fost condamnaţi la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 1 an şi 4 luni, respectiv 2 ani, pentru săvârşirea de infracţiunii de evaziune fiscală. 

Totodată, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgovişte au depistat un tânăr, de 27 de ani, din comuna Răzvad, faţă de care Judecătoria Moreni a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 1 an, pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul  Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial