20 aprilie 2024
Traşi pe dreapta! Şoferii au dat explicaţii agenţilor de la Rutieră

Traşi pe dreapta! Şoferii au dat explicaţii agenţilor de la Rutieră

Poliţiştii rutieri au acţionat pentru siguranţa transportului şcolar !

Poliţiştii rutieri au desfăşurat acţiuni pe raza judeţului, pe linia reducerii numărului de accidente rutiere în care sunt implicate autovehiculele special destinate transportului de elevi, verificând totodată, respectarea destinaţiei exclusive a acestor autovehicule.

La acţiune au participat 23 de efective de poliţie rutieră, ocazie cu care au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 5400 de lei.

În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Pucioasa au depistat un conducător auto, în timp ce transporta elevi cu un microbuz, pe raza oraşului Pucioasa, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Trei bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii rutieri pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002.

Poliţiştii rutieri l-au indentificat pe numitul V.N, de 48 de ani, din comuna Dragodana, în timp ce conducea un moped, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 de mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Găeşti au oprit în trafic pentru control, un autoturism condus de numitul M.I., de 19 ani, din comuna Mătăsaru, ocazie cu care s-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere.

Totodată, în jurul orelor 20:30, poliţiştii au depistat un bărbat , de 37 de ani, din comuna Sălcioara, în timp ce conducea pe DJ 721, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, un moped neînregistrat.

Pe numele celor trei bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial